16.7 C
Castelldefels
martes, abril 30, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Reconeixement a l’excel·lència esportiva de la temporada 2022-2023

Reconeixement a l’excel·lència

Reconeixement a l’excel·lència. El Saló de Plens va acollir el passat dimecres 5 de juliol l’acte institucional de recepció a algunes de les diferents entitats esportives de la ciutat que han guanyat campionats estatals i internacionals de diferents disciplines esportives. La recepció va comptar amb la presència de la regidora d’esports Pakita Cruz (Som Castelldefels) i d’altres representants del consistori.

En primer lloc el Club Gimnàstica Rítmica de Castelldefels, representat per la directora tècnica, Gemma González i pels 3 equips que van quedar campiones d’Espanya de grup de gimnàstica estètica: infantil 10-12, infantil 12-14 i sènior.

Posteriorment es donava la benvinguda a tres esportistes del Club Piragüisme: Julio Cordero Labrador (3er al campionat d’Espanya en la modalitat de K1 de veterans), Esther Campanales Juste (1a en K2 inclusiu del campionat d’Espnaya) i Montse Alcova Membrilla (1a fent equip amb l’Esther al K” inclusi i campiona d’Espanya en K1 paracanoe) i la intervenció de la presidenta de l’entitat, Margot Suárez.

Finalment arribava el torn del club de boxa Gilabert Trainer que comptava amb Juan Manuel Gutiérrez (15 anys) proclamat campió d’un torneig internacional i Javier Gilabert, propietari del club.

El dilluns 3 de juliol tenia lloc la recepció institucional del Club Bàsquet Castelldefels (CB Castelldefels/BBA Castelldefels) que va comptar amb membres dels tres equips de l’entitat que han obtingut resultats destacats en aquesta temporada 2022 – 2023 (BBA 2007 / S21B / BBA 2006).

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights