14.7 C
Castelldefels
martes, abril 30, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Les Nits entre Palmeres continuen aquesta setmana amb jazz jamaicà i microteatre musical

Les Nits entre Palmeres

Les Nits entre Palmeres. El cicle de propostes musicals Nits d’Estiu entre Palmeres continua aquest divendres, 7 de juliol (22h), amb el concert de Roger Santaeugènia Quartet, el projecte personal del pianista granollerí Roger Santaeugènia basat en l’experimentació i la fusió de dos estils musicals: la música jamaicana i el jazz.

El dissabte, 8 de juliol (22h), serà el torn de l’alumnat de l’escola d’arts escèniques Performing Arts. L’entitat de Castelldefels presenta ‘Musicals de Broadway’, un espectacle de microteatre musical amb números mítics de musicals de Broadway.

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, inclou una programació d’actuacions de dansa i de música d’estils diversos (jazz, swing, blues, folk, pop…). El seu objectiu és dinamitzar la zona de la plaça de les Palmeres i la platja en general, amb actuacions gratuïtes els divendres i disabtes de 22 a 23.30 hores.

Les següents actuacions seran Vintage Hit Songs-VHS (21 de juliol), Cool Cat Combo (22 de juliol), Hoover Flags (28 de juliol), Scaramanga (29 de juliol), Chino Swingslide & The Sharps (4 d’agost), Alma de Boquerón (5 d’agost), David Ros (18 d’agost), Tori Sparks (19 d’agost), Enma Fernández (25 d’agost) i Cece Giannotti (26 d’agost).

La programació només descansa durant les Festes del Mar i la Festa Major d’Estiu.

Programa complet: Nits d’Estiu entre Palmeres 2023

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights