16 C
Castelldefels
domingo, mayo 5, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La platja a ple rendiment per gaudir de l’estiu a Castelldefels

La platja a ple rendiment

La platja a ple rendiment. Des de principis del mes de juny l’Ajuntament de Castelldefels ha posat en marxa els serveis de les tres platges del municipi. Baixador, Lluminetes i La Pineda, amb una extensió total de gairebé cinc quilòmetres, compten amb serveis i equipaments per donar resposta a les diferents necessitats de les persones que visiten i gaudeixen del litoral castelldefelenc.

El passat dilluns, una delegació del govern municipal encapçalada per l’alcalde, Manu Reyes, va visitar els diferents serveis que ofereix el litoral castelldefelenc per conéixer de primera mà com es desenvolupen les tasques de vigilància, seguretat, informació, cultura i esport.

Cultura i oci per a tota la família

  • Biblioplatja Carme Romaní

La Biblioplatja (ubicada al Passeig Marítim 133) està oberta, del 26 de juny al 25 d’agost.

De dilluns a divendres, de 17 a 20.30h, l’equipament apropa una selecció de novel·la, diaris i revistes, pel·lícules i llibres per a infants, que es poden endur a casa o bé consultar allà mateix. La Biblioplatja també proposa activitats familiars de dilluns a divendres a les 19h (consulteu programació aquí). 

  • La platja a ple rendiment

 
Sensibilització mediambiental i esport amb seguretat

  • Espai Dunar, un espai per donar rellevància al litoral natural

L’Espai Dunar es troba localitzat dins l’Oficina de Turisme de la Platja (Pg Marítim, 155). Es tracta d’un centre d’interpretació que té com a finalitat sensibilitzar a la ciutadania sobre la rellevància de l’ecosistema dunar a Castelldefels, així com, posar en valor aquest espai litoral natural. L’espai obre cada dia de 10 a 20h., ininterrompudament.

  • Oficina de KiteSurf, la primera zona regulada de tot el litoral de Barcelona

Oberta del 8 de juny al 22 de setembre, de dilluns a divendres de 16h a 20h, aquest espai dona servei als practicants de KiteSurf. Des de l’oficina es tramiten les llicències i s’obtenen les armilles per la identificació durant la pràctica de l’esport. La seva ubicació és al Pg. Marítim, 159-161 (entre c/ 9 i c/9 bis)

La seguretat es reforça per gaudir de la platja

  • Mòdul d’atenció ciutadana de la Policia Local

La Policia Local reforça la seva presència a la platja durant els mesos d’estiu amb 6 agents per tal de prevenir els furts i garantir el control i sanció de les conductes incíviques que provoquen molèsties a la resta d’usuaris de la platja. Les seves funcions dels agents es realitzen amb quads per sorra, bicicletes i a peu en la zona de vianants. El mòdul d’atenció ciutadana es troba ubicat al pàrquing del Carrer 9.

  •  Servei de socorrisme gestionat per Proactiva

Aquest servei, a càrrec de ProActiva, té com a objectiu la prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme de les persones usuàries de la platja. El servei està actiu des de l’1 de juny al 31 d’agost, de dilluns a divendres de 10h a 19h i dissabtes, diumenges i festius de 10h a 20h. De l’1 al 25 de setembre, cada dia d’11 a 18h.

Una gran oferta gastronòmica en un entorn privilegiat

La platja de Castelldefels gaudeix d’una àmplia i acurada oferta gastronòmica que es distribueix en les diferents guinguetes al llarg del litoral municipal.

La platja a ple rendiment

Actualment, compta amb quatre guinguetes fixes, obertes tot l’any i 12 guinguetes de temporada.

Per conèixer millor el municipi

  • A part de tots aquests serveis la platja de Castelldefels compta amb una Oficina de Turisme de la Platja (Passeig Marítim 155 interior, davant del carrer 10) que facilita informació turística local i de tota la comarca del Baix Llobregat.

Oberta de dilluns a diumenge de 10h a 20h ininterrompudament durant la temporada d’estiu, els informadors atenen i assessoren tant al visitant i al turista, com als usuaris de la platja, en tota mena de consultes turístiques sobre Castelldefels i el Baix Llobregat. Les consultes s’atenen de manera personalitzada presencialment, per telèfon o e-mail.

La platja va rebre el mes de juny la «Q» de Qualitat turística per la qualitat dels seus serveis, distintiu que s’afegeix també als quatre certificats de qualitat que ja té: Compromís Biosphere, Ecoplayas, ISO 9001 i Bandera Blava.

Més informació:

Platja de Castelldefels

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights