16.8 C
Castelldefels
miércoles, mayo 15, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

SEMBLA INCREïbLE. Mor una nena de 16 mesos que van deixar 8 dies sola a casa, a Ohio, per anar de vacances

SEMBLA INCREïbLE

SEMBLA INCREïbLE. Una nena de 16 mesos ha mort desnodrida després que la seva mare la deixés sola a casa seva durant vuit dies per marxar de vacances a Puerto Rico. Els fets van passar a mitjans de juny a la ciutat de Cleveland, a l’estat nord-americà d’Ohio. 

La mare, Kristel Candelario, de 31 anys, s’enfronta a un càrrec d’assassinat segons ha informat la policia de la ciutat aquesta setmana. 

Va ser ella mateixa qui va donar l’alarma als serveis d’emergència quan va tornar a casa després de les vacances el 16 de juny. En una trucada a emergències va explicar que la nena estava deshidratada i no responia. Quan l’ambulància es va personar al domicili de Candelario va trobar la menor ja morta, completament desnodrida i plena d’excrements.

SEMBLA INCREïbLE

La policia va interrogar la mare, que va confessar allà mateix que acabava d’arribar a casa després de passar 8 dies de vacances a Detroit i Puerto Rico. Va confirmar que havia deixat tot aquest temps la nena «a casa, sola i sense vigilància». 

Al domicili vivia la detinguda amb dues filles menors i els seus pares. Dies abans els avis havien marxat de vacances amb la nena més gran i havien deixat el nadó a càrrec de la mare, sense sospitar que la podria deixar abandonada. 

Els veïns van explicar que no era la primera vegada que la detinguda deixava les nenes soles i que, en diverses ocasions, s’havien ofert per cuidar-les quan la mare hagués de marxar..

 

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights