14.1 C
Castelldefels
martes, octubre 26, 2021

Escopinyes a l’allada

Com més gran sigui la mida de l’escopinya, molt millor, d’aquesta manera apreciarem més el seu excel·lent sabor i textura. Quan els coguem, deixarem aquells que no s’hagin obert, poden estar plens de sorra.

Ingredients per a 4 persones

Un kg d’escopinyes

Un parell de grans d’all

Una caiena

Un parell de branques de julivert fresc

Oli d’oliva verge extra i sal

Com fer-ho

En una cassola amb aigua i abundant sal, posarem les escopinyes, durant un parell d’hores, perquè deixin anar la sorra que puguin portar. Rentar-los i aclarir-bé.

Pelarem i picarem petit el parell de grans d’all.

En una cassola, escalfarem una mica d’oli d’oliva.

Afegirem els grans d’all picats i quan comencin a daurar-se, afegirem la caiena i el julivert picat.

Regirarem i incorporarem les escopinyes. Taparem la cassola, perquè es facin al vapor, amb la resta dels ingredients.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,831SeguidoresSeguir
18,700suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles