17.3 C
Castelldefels
viernes, abril 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Escopinyes a l’allada

Com més gran sigui la mida de l’escopinya, molt millor, d’aquesta manera apreciarem més el seu excel·lent sabor i textura. Quan els coguem, deixarem aquells que no s’hagin obert, poden estar plens de sorra.

Ingredients per a 4 persones

Un kg d’escopinyes

Un parell de grans d’all

Una caiena

Un parell de branques de julivert fresc

Oli d’oliva verge extra i sal

Com fer-ho

En una cassola amb aigua i abundant sal, posarem les escopinyes, durant un parell d’hores, perquè deixin anar la sorra que puguin portar. Rentar-los i aclarir-bé.

Pelarem i picarem petit el parell de grans d’all.

En una cassola, escalfarem una mica d’oli d’oliva.

Afegirem els grans d’all picats i quan comencin a daurar-se, afegirem la caiena i el julivert picat.

Regirarem i incorporarem les escopinyes. Taparem la cassola, perquè es facin al vapor, amb la resta dels ingredients.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights