20.2 C
Castelldefels
sábado, septiembre 24, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Molls al vi blanc

Aquest deliciós peix de roca, té un excel·lent sabor. Hem de tenir compte amb les espines, però val la pena. Els farem al forn arrebossats amb el pa ratllat, amb oli i el vi blanc. Ho aromatitzarem, posant al seu interior una branqueta de fonoll.

Ingredients per a 4 persones

• 8 molls.

• 200 ml. de vi blanc sec.

• Pa ratllat.

• 8 culleradetes de mantega d’anxova.

• Una copa de brandi.

• Una llimona.

• Fonoll.

• Sal.

Com fer Molls a el vi blanc

Netejarem els molls, els obrirem i els col·locarem una branca de fonoll, assaonant-los amb sal i els passarem per pa ratllat.

Col·locarem els molls damunt una safata de forn, regant-ho amb oli d’oliva i el vi blanc sec.

La introduirem al forn pre-escalfat a 240ºC., durant 10 minuts.

Quan anem a servir-los, posarem una culleradeta de mantega d’anxova en cada moll, i els ruixarem amb el brandi, flamejant-los.

Servir-ho immediatament.

La mantega d’anxoves, es prepara aixafant les anxoves juntament amb la mantega estovada.

Recepta i foto: The cook monkeys

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,497SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?