Aquest deliciós peix de roca, té un excel·lent sabor. Hem de tenir compte amb les espines, però val la pena. Els farem al forn arrebossats amb el pa ratllat, amb oli i el vi blanc. Ho aromatitzarem, posant al seu interior una branqueta de fonoll.
Ingredients per a 4 persones
• 8 molls.
• 200 ml. de vi blanc sec.
• Pa ratllat.
• 8 culleradetes de mantega d’anxova.
• Una copa de brandi.
• Una llimona.
• Fonoll.
• Sal.
Com fer Molls a el vi blanc
Netejarem els molls, els obrirem i els col·locarem una branca de fonoll, assaonant-los amb sal i els passarem per pa ratllat.
Col·locarem els molls damunt una safata de forn, regant-ho amb oli d’oliva i el vi blanc sec.
La introduirem al forn pre-escalfat a 240ºC., durant 10 minuts.
Quan anem a servir-los, posarem una culleradeta de mantega d’anxova en cada moll, i els ruixarem amb el brandi, flamejant-los.
Servir-ho immediatament.
La mantega d’anxoves, es prepara aixafant les anxoves juntament amb la mantega estovada.
Recepta i foto: The cook monkeys