14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Mandonguilles jardinera

Ingredients per a 4 comensals

Un kg de carn picada, meitat vedella i meitat porc

Un pebrot vermell

Un pebrot verd

Una ceba mitjana

Una pastanaga mitjana

Un pot petit de pèsols en conserva

Un parell de grans d’all

8 cullerades soperes de tomàquet fregit

Oli d’oliva i sal.

Com fer-ho

Comencem fent el preparat de la carn picada per les mandonguilles, meitat de vedella i meitat de porc.

Tapem el bol amb paper film transparent i ho fiquem durant una hora a la nevera.

Passat aquest temps, ens posem a fer la salsa. Comencem picant totes les verdures (excepte els pèsols).

Posem una paella o cassola al foc i cobrim el fons amb oli d’oliva.

Hi posem la ceba, l’all i la pastanaga amb una mica de sal.

Ho anem cuinant a foc lent i quan la ceba comenci a transparentar hi afegim els pebrots.

Quan el pebrot estigui a mig cuinar, afegim una mica d’aigua i deixem cuinant la verdura a foc lent durant 15 minuts. Passat aquest temps, afegim el tomàquet fregit, els pèsols i una mica d’aigua, deixant-ho cuinar durant 15 minuts.

Mentre es cuina la salsa, fem les mandonguilles amb la carn i les passem per farina. Quan la salsa estigui a punt, les fregim en abundant oli.

Hem de fregir a foc mitjà i segons es vagin fent, les anem posant a la cassola de la salsa.

Si la salsa està molt reduïda, afegim una mica d’aigua i deixem que es vagin cuinant les mandonguilles durant 15-20 minuts, amb la cassola tapada.

Un cop ho tinguem tot fet, ho posem al plat amb abundant salsa i ja podem gaudir les Mandonguilles a la jardinera.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles