14.5 C
Castelldefels
viernes, mayo 3, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Mor la cantant i actriu Jane Birkin als 76 anys

Mor la cantant

Mor la cantant. La cantant i actriu britànica Jane Birkin ha mort aquest diumenge a París als 76 anys. Després de desenvolupar pràcticament tota la seva carrera artística a França, feia un temps que estava apartada de l’escena per problemes de salut.

Birkin, això sí, havia tornat als escenaris recentment, de manera puntual, després de patir un atac vascular cerebral el 2021. L’any passat, de fet, va actuar a Catalunya en el marc del Festival Grec.

De Londres a París

Mor la cantant

Nascuda a Londres el 14 de desembre de 1946, Jane Birkin era filla d’un militar i d’una cèlebre actriu anglesa, Judy Campbell, i va estar en contacte directe amb el cinema des de la infantesa. Els seus primers papers van ser en dues pel·lícules premiades al Festival de CannesLe Knakck de Richard Lester (1965) i, sobretot, Blow-Up de Michelangelo Antonioni (1967).

Amb aquesta experiència, el 1968 va decidir instal·lar-se a França, on va conèixer el cantant Serge Gainsbourg. Amb ell va viure una història d’amor que es va traduir en alguns títols que van causar sensació i algun escàndol, en particular el duet que ha deixat més empremta a la història de la cançó francesa: Je t’aime… moi non plus (1979).

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Mes receptes  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights