Ingredients
Un quilo i mig de rellom de vedella
Una ceba tendra petita
Un parell d’alls petits
6 cogombres agredolços (opcional)
Tàperes (unes deus dotzenes. Es opcional)
Julivert fresc
80 grams de mostassa
Salsa Perrins
Tabasco (opcional)
8 rovells d’ou
80 grams d’oli d’oliva verge
Sal i Pebre
Com fer-ho
Tallar la ceba tendra, els alls, els cogombrets i les tàperes i posar-ho tot en
un bol gran.
Picar el julivert i afegir-lo al bol gran.
Tot seguit, afegiu-hi la mostassa i barregeu-ho tot molt bé.
Aneu-hi afegint l’oli d’oliva verge extra a poc a poc sense deixar de barrejar.
Picar el filet de vedella a dauets molt petits. Un cop estigui ben picada afegir
al bol amb els condiments i barrejar molt bé.
Finalment afegir sal, pebre, salsa Perrins i tabasco al gust.
Cobrir la carn amb paper film i deixar-la reposar durant 15 minuts a la nevera.
Mentrestant, separar les clares dels rovells i guardar els rovells
individualment.
Per servir, emplateu amb ajuda d’un cèrcol omplint-lo i posant-hi un rovell
damunt del steak tartar.
Acompanyar amb torradetes.
