15.6 C
Castelldefels
sábado, abril 27, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Las alternativas de transporte para evitar el problema de Cercanías en Gavà

Les alternatives de transport

Les alternatives de transport. La incidencia en la infraestructura de Adif en Gavà, que afecta a la  línea R2 Sur y los regionales de Tarragona y el Ebro , ha sido grave y todo apunta a que serán necesarias varias semanas para resolverla del todo. Este miércoles siguen, pues, los  retrasos, las aglomeraciones y la incertidumbre  en las estaciones de la línea del Garraf.

Horizontal

A més, els trens de les línies regionals R13, R14, R15, R16 i R17 fan parada a totes les estacions entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona.

Les alternatives de transport

Les opcions amb autobús

Pel que fa a les alternatives al tren, des de Sitges i Vilanova i la Geltrú hi ha les línies d’autobús Exprés.cat, que connecten de manera directa el Garraf amb el centre de Barcelona.

La Generalitat ha reforçat el servei fins que no es resolguin els problemes amb més autobusos al matí, des de les 6.30 h, i a la tarda de tornada cap al Garraf. El Govern diu que preveu cobrar la factura d’aquests autobusos extres a Renfe, perquè consideren que és qui hauria d’haver assumit el servei alternatiu.

Autobusos metropolitans de Barcelona
Autobuses metropolitanos de Barcelona CON

Les alternatives de transport

Los buses metropolitanos

A banda, des d’altres municipis afectats com Castelldefels, Gavà i Viladecans es poden agafar els busos metropolitans, de color groc, que connecten amb Barcelona. Són, per exemple, les línies L80, L94, L95 o L97, que també tenen serveis exprés (E80, E95, E97 i E98). Aquests autobusos connecten de manera força directa amb l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. 

A més, des del Prat i Bellvitge es pot agafar el metro (línia L9 Sud en el primer cas i L1 en el segon).

Por último, para moverse entre  Calafell, Cunit, Cubelles y Vilanova y la Geltrú  también hay servicio de bus, de la empresa Bus Garraf, pero no hay directo en Barcelona.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights