12.6 C
Castelldefels
jueves, abril 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Potatge marengo de cigrons i cloïsses

Potatge marengo de cigrons i cloïsses

Recepta malaguenya amb gust de mar

Aquest potatge marengo de cigrons i cloïsses, és una recepta malaguenya amb gust de mar, que per la seva senzillesa es prepara en molt poc temps i resulta perfecte per als dies de fred quan ens volem entonar amb plats fàcils i ràpids que no ens entretinguin massa a la seva elaboració i que ofereixin un resultat fantàstic per als comensals.

Ingredients per a 4 persones

Cloïssa fina 400 gr

Cigrons cuits en conserva 400 gr

Un pebrot verd italià

Una cambra de pebrot vermell

Mitja ceba morada

Al gra d’all

Full de llorer

Salsa de tomàquet, una cullerada

Vi blanc sec, un bon raig

Brou de peix o fumet 300 ml

Oli d’oliva verge extra

Com fer-ho

Comencem picant la ceba, els dos tipus de pebrots i la dent d’all i ho posem a ofegar amb oli directament a la mateixa cassola on elaborarem tota la recepta.

Un cop escalfats, afegim una fulla de llorer i una cullerada de salsa de tomàquet fregit.

Esbandim bé els cigrons en conserva, i els afegim a la cassola remenant bé perquè s’impregnin del sabor del sofregit. Afegim les cloïsses que haurem tingut en remull en aigua durant 20 minuts i un rajolí de vi blanc.

Tapem i pugem el foc perquè les cloïsses s’obrin. Incorporem el brou de peix o fumet.

Deixem que el conjunt cogui durant cinc minuts.

Provem i rectifiquem de sal.

Autor: Pakus

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más RECETAS 

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights