Aquest plat podem considerar com a plat únic, per l’aportació de tants ingredients. Un guisat perfecte i ple de sabors.
Ingredients
· 800 gr. de costella de porc.
· 2 pebrots verds.
· Una ceba.
· Un tomàquet gran madur.
· Tres pastanagues.
· Un got de vi blanc sec.
· Una cullerada de farina.
· Dues patates grans.
· 200 gr. de faves baby cuites.
· 200 gr. de pèsols cuits.
· Quatre espàrrecs blancs.
· Oli d’oliva.
· Sal i pebre.
· Aigua mineral.
Preparació de la recepta
1. Piquem la ceba, els pebrots verds, les pastanagues i el tomàquet, posant-los en una cassola amb oli a ofegar.
2. Quan estiguin les verdures (uns 15 minuts), afegirem les costelles de porc, salpebrades, la farina i el got de vi blanc.
3. Abocarem aigua mineral fins a cobrir, assaonem i deixarem coure, durant 30 minuts.
4. A part pelarem i trossejarem les patates i les fregirem.
5. Fregim les patates i coem les faves baby i els pèsols.
6. Quan el guisat estigui llest, afegirem les patates fregides, les faves baby cuites i els pèsols cuits, deixant-los coure 5 minuts més.
7. El que presentarem en una font, adornat amb uns espàrrecs blancs.
Recepta i foto: kookmonkeys