18.8 C
Castelldefels
viernes, octubre 7, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Guisat de costella de porc

Aquest plat podem considerar com a plat únic, per l’aportació de tants ingredients. Un guisat perfecte i ple de sabors.

Ingredients

· 800 gr. de costella de porc.

· 2 pebrots verds.

· Una ceba.

· Un tomàquet gran madur.

· Tres pastanagues.

· Un got de vi blanc sec.

· Una cullerada de farina.

· Dues patates grans.

· 200 gr. de faves baby cuites.

· 200 gr. de pèsols cuits.

· Quatre espàrrecs blancs.

· Oli d’oliva.

· Sal i pebre.

· Aigua mineral.

Preparació de la recepta

1. Piquem la ceba, els pebrots verds, les pastanagues i el tomàquet, posant-los en una cassola amb oli a ofegar.

2. Quan estiguin les verdures (uns 15 minuts), afegirem les costelles de porc, salpebrades, la farina i el got de vi blanc.

3. Abocarem aigua mineral fins a cobrir, assaonem i deixarem coure, durant 30 minuts.

4. A part pelarem i trossejarem les patates i les fregirem.

5. Fregim les patates i coem les faves baby i els pèsols.

6. Quan el guisat estigui llest, afegirem les patates fregides, les faves baby cuites i els pèsols cuits, deixant-los coure 5 minuts més.

7. El que presentarem en una font, adornat amb uns espàrrecs blancs.

Recepta i foto: kookmonkeys

Artículo anteriorLA PRENSA Nº200
Artículo siguienteViladecans

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,515SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?