14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Aletes de pollastre amb salsa de 40 grans d’all

Encara que un s’imagina aquestes aletes de pollastre amb salsa de 40 grans
d’all com amb un fort gust de all, la realitat és que és més suau que altres
receptes tradicionals com el pollastre a l’allet, fins i tot la salsa resulta d’allò
més agradable. Sens dubte una bona opció si ens agrada l’all però no en excés.
Es tracta d’una recepta bastant senzilla de preparar l’únic pas entretingut és
pelar els alls.
Ingredients Per a 4 persones
Un quilo d’aletes de pollastre
40 grans d’all
Oli d’oliva verge extra
Farigola seca
Una cullerada de farina de blat
Una cullerada de llet
Sal i Pebre negre mòlt
Com fer-ho
Comencem salpebrant el pollastre i posant-lo a daurar en una paella amb una
mica d’oli d’oliva. El daurem per les dues cares i reservem.
D’altra banda pelem els quaranta grans d’all. Tasca entretinguda com poques,
encara que tenim el truc de donar-los un cop amb el full del ganivet.
Després els posem a daurar en l’oli que ha deixat el pollastre i després hi
afegim un got d’aigua o brou de pollastre. Ho portem a ebullició i incorporem
el pollastre i una mica de farigola.
Deixem que es cogui el pollastre a foc mitjà durant 20 o 25 minuts, fins que la
salsa s’hagi reduït. Després retirem el pollastre i els alls i, si volem, acabem
d’espessir la salsa amb una cullerada de llet i una altra de farina.
Servim el pollastre calent regat amb la salsa.
Recepta i foto: Minue – Directo al paladar

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles