16.5 C
Castelldefels
domingo, abril 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La verdura que recomana Harvard per les seves propietats i que solem deixar de banda

La verdura que recomana Harvard

La verdura que recomana Harvard. Quan anem al supermercat sempre hi ha unes fruites i verdures de les quals acostumem a passar de llarg. Mal fet. Estem deixant de banda una font extraordinària de nutrients i elements que ens protegeixen de malalties cardiovasculars i, fins i tot, segons un estudi, de determinats càncers .

Una anàlisi de 250 estudis publicats elaborada per la Universitat Harvard corrobora que com més fibra ingerim, millor. A partir de 8 grams diaris de fibra alimentària ja ens proporcionen un benefici, que arriba al seu màxim quan en mengem entre 25 i 29 grams.

Com més fibra, millor

Hi ha dos tipus de fibra: la fibra soluble i la no soluble. La primera és la que es dissol en aigua i forma un gel que ajuda a reduir els nivells de colesterol i el risc de malaltia cardiovascular, i regula els nivells de sucre a la sang.

Horizontal

La fibra no soluble és la que passa pels budells gairebé intacta i afegeix volum a les nostres deposicions. És la forma de fibra que evita l’estrenyiment i regula els moviments intestinals eliminant els residus del nostre organisme d’una manera puntual i controlada.

La verdura que recomana Harvard

La verdura que té més nutrients i fibra en relació amb el seu pes

Dins dels aliments que tenen més fibra soluble hi ha el bròcoli, que no és precisament la primera elecció a l’hora de dinar, i encara menys entre el públic infantil. Però el bròcoli és la verdura que concentra més fibra soluble, vitamines i minerals en relació amb el seu pes. En el seu cas, la fibra soluble ens protegeix dels dipòsits de greix a les artèries i, per extensió, de les calcificacions i posteriors infarts o ictus.

Horizontal
El bròcoli és l’estrella dels nutrients i la fibra no soluble. CC0

El bròquil es fa malbé de seguida: aquest és el mètode més efectiu per conservar-lo

VÍCTOR ENDRINO CUESTA

Horizontal

Però la cosa no queda aquí: el bròcoli conté una substància anomenada sulforafà , que ha demostrat que redueix el risc de diversos càncers, incloent-hi el de pròstata.

Horizontal
El bròcoli té sulforafà, una substància que protegeix de diversos càncers. CC0

La manera de cuinar-lo influeix definitivament en les seves propietats nutricionals i cardioprotectores, de manera que et recordem que la millor manera de preparar-lo és al vapor. Si no t’acaba de convèncer, pensa que es pot acompanyar de moltes maneres, amanit, amb beixamel, etcètera.

anem al supermercat sempre hi ha unes fruites i verdures de les quals acostumem a passar de llarg. CC0

La verdura que recomana Harvard per les seves propietats i que solem deixar de banda

VÍCTOR ENDRINO CUESTA RAC1

@VICTORENDRINO

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights