15.9 C
Castelldefels
domingo, abril 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La parella d’Ayuso hauria cobrat 2 milions d’euros en comissions per mascaretes

La parella d’Ayuso

La parella d’Ayuso. Alberto González Amador, parella sentimental de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, hauria cobrat gairebé 2 milions d’euros el 2020 per comissions en la venda de material sanitari en plena pandèmia.

Aquesta informació estaria recollida en un informe de l’Agència Tributària, que ha investigat González Amador per les irregularitats que hauria comès en la declaració dels diners.

Ho han avançat aquest dimarts eldiario.es i El País, i s’afegeix a l’acusació de la Fiscalia de Madrid a González Amador de defraudar 350.000 euros utilitzant factures falses.

Per aquest motiu està acusat de dos delictes de frau fiscal i un altre de falsedat documental, acusacions que la seva parella des del 2021, Díaz Ayuso, ha dit que formen part d’una campanya contra ella.

La parella d’Ayuso
Acord amb una empresa abans de la pandèmia

Segons afirmen els mitjans citats, González Amador hauria acordat el gener del 2020, dos mesos abans del confinament, fer de comissionista per a l’empresa FCS Select Products.

Hauria cobrat dues comissions el maig i l’agost d’aquell any, de 834.320 i d’1.138.680 euros, un total d’1.973.000 euros pel concepte de «comercialització de clients«, és a dir, com a comissionista.

Les factures falses les hauria fet precisament per no haver de pagar els impostos corresponents als diners d’aquestes i d’altres comissions.


Mediador entre una empresa catalana i una de gallega

González Amador hauria mediat entre FCS Select Products, una empresa de Barcelona que fins llavors s’havia dedicat a les begudes energètiques, i una empresa gallega, Mape Asesores.

La primera, amb contactes a la Xina, hauria venut mascaretes i guants a la segona per valor de 42 milions d’euros, i les comissions del mediador haurien estat del 4,5% del total.

La parella d’Ayuso

González Amador, que hauria actuat sota el paraigua de l’empresa Maxwell Cremona, de la qual era administrador únic, hauria viatjat a Nova York el gener del 2020 per tancar l’acord.

El motiu hauria estat una altra empresa, IDH Inteconn, amb seu a Florida, que, segons el relat que el mateix González Amador hauria fet a Hisenda, li va permetre contactar amb Mape.

Díaz Ayuso, aquest dimarts a Barcelona durant els IV Premis Héroes de Tabarnia (Europa Press)

Augment exponencial de beneficis per la pandèmia

Fins a la pandèmia González s’havia dedicat a fer de consultor per a diverses empreses, i entre el 2019 i el 2020 hauria multiplicat per 6 els ingressos de la seva empresa.

Segons algunes informacions periodístiques, FCS Select Products hauria arribat a cobrar més de 260 milions d’euros del govern espanyol durant la pandèmia per la venda de mascaretes i altres materials sanitaris.

El PP de Madrid, presidit precisament per Díaz Ayuso, va denunciar aquesta empresa a la Fiscalia Anticorrupció, acusant-la d’haver rebut els contractes a dit i sense publicitat.

324, logotip de 324

Redacció

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights