17.3 C
Castelldefels
sábado, abril 27, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Castelldefels commemora el Dia Mundial de la Salut Mental

Castelldefels commemora

Castelldefels commemora. El 10 d’octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental. Del 5 a l’11 d’octubre, l’Ajuntament de Castelldefels (a través de l’àrea de Salut) organitza diverses activitats en col·laboració amb els Centres de Salut Mental de la ciutat (Sant Joan de Déu i Fundació Orienta), el CASAP de Can Bou, i l’EAP El Castell. Enguany, el lema del Dia Mundial és “Salut mental, salut mundial, un dret universal”.

Del 5 a l’11 d’octubre, la Sala infantil de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado acull una edició especial de la lectura de contes per a infants “15 minuts comptats” (de 17:30 a 17:45 hores).

El 5 d’octubre, la Sala Margarida Xirgu acull un Taller de Mindfulness per reduir l’estrès. De 18 a 19:30 hores.

Castelldefels commemora

La jornada central de les activitats és dimecres 11 d’octubre. Inclou dues carpes informatives (de 10 a 13 hores a la Rambla Blas Infante-Mercadillo, i de 17 a 19:30 hores a la Plaça de l’Església), la lectura del manifest i una performance a càrrec de Paranoia Studi a la Plaça de l’Església (la lectura va a càrrec d’Artiment i del Club Social de Castelldefels del Parc Sanitari SJD). L’acte comença a les 17:30 hores.

Per últim, també l’11 d’octubre es fa la gravació del Podcast “Connectem amb la salut”, moderat pel psicòleg, vinyetista i il·lustrador Pablo R.Coca (@occimorons). A les 18 hores a la Plaça de l’Església, amb Jordi Mitjà (infermer de salut mental a l’Hospital Barcelona SJD i SOM 360), Isabel Plaza (membre de l’Associació Artiment) i Yolanda Martínez (sòcia del Club Social de Castelldefels del Parc Sanitari SJD).

Objectius de Desenvolupament sostenible

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights