Peres al vapor amb granissat de menta

0
198

Peres al vapor amb granissat de menta

La pera és una fruita rica en fibra, vitamines (destaquen l’àcid fòlic i B2) i minerals com el potassi. També és diürètica, per això el seu consum és molt recomanable en casos d’hipertensió arterial o retenció de líquids.

Les peres al vapor amb granissat de menta, pot ser un postra original a part de ser saludable.

Ingredients

6 peres

½ litre d’aigua

90 grams de sucre

Unes branques de menta

Canyella i clau.

Així ho cuinem

Comencem elaborant un suau almívar, posant l’aigua amb el sucre en un cassó a foc mitjà.

Quan arribi a ebullició, retirem i deixem que es quedi tebi.

Introduïm llavors les branquetes de menta ben netes en aquest almívar. Passem el conjunt per la batedora.

Fiquem la barreja resultant al congelador i ho deixem fins que es solidifiqui completament.

Ara elaborem les peres: per això, col·loquem al foc una olla de cocció al vapor amb una mica d’aigua. Afegim a l’aigua clau al gust i una branqueta de canyella. Pelem les peres i els hi tallem la part superior. Posem les peres al recipient de dalt i ho cuinem al vapor.

Traiem de la nevera el granissat i el triturem amb un picagel.

Buidem l’interior de les peres i ho farcim amb aquest granissat.

Presentació

Conservarem la part de dalt de les peres i taparem després la fruita farcida. Tallem la base de la pera i així aquesta podrà quedar dreta. D’aquesta manera tindrem una presentació espectacular.

Mes Receptes

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*