RECEPTA DE CALAMARS AMB RATATOUILLE
CALAMARS AMB RATATOUILLE ,una recepta ideal perquè els nens mengin verdures, fàcil de preparar, amb molta varietat de verdura
Ingredients per 6 persones
1 Albergínia.
1 Carbassó.
1 Pebrot vermell.
1 Pebrot verd.
1 Ceba mitjana.
2 Tomàquets mitjans ben vermells pro ferms.
4 Dents d’all.
2 Kg dels millors calamars que vulgueu comprar.
Farigola fresca en branca, julivert, sal, pebre i oli d’oliva.
Elaboració
Peleu els tomàquets, traieu-los-hi les llavors i talleu-los a dauets.
Netegeu totes les altres llegums i talleu-les també a dauets petits.
Picoleu ben petit els alls i sofregiu-los en una cassola amb oli d’oliva, quant siguin daurats, afegiu-hi la ceba i els pebrots. Sofregiu uns minuts mes i afegiu el carbassó i l’albergínia. Cuineu-ho a foc lent 10 minuts e incorporeu el tomàquet. Afegiu-hi la farigola i feu-ho coure tot durant 20 minuts. Rectifiqueu de sal i reserveu.
També es poden sofregir les llegums per separat, i ajuntar-les després amb el tomàquet, d’aquesta forma, els colors del guisat seran mes vius.
Salpebreu els calamars –prèviament nets i sencers- i sofregiu-los uns moments en una paella amb oli calent. D’aquesta forma, s’arrodoniran i els podreu farcir fàcilment. Deixeu-los refredar una mica i farciu-los amb la ratatouille. Disposeu-los en una safata, ruixeu-los amb un raig d’oli i fiqueu-los al forn fort 10 minuts.
També es poden fer els calamars a la planxa, o a la paella, i desprès farcir-los amb la ratatouille com si fossin canalons, sencers si son petits, o a rodelles si son grans.
Es poden acompanyar amb patates al forn cuinades, posades sota els calamars, fent llit, o amb una amanida d’herbes.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa