14.9 C
Castelldefels
sábado, febrero 4, 2023
spot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Salmorejo d’alvocat

El salmorejo

El salmorejo és una elaboració tradicional de la cuina cordovesa, que no té cap ciència però que agraeix comptar amb una bona batedora a casa perquè la textura sigui cremosa i vellutada. L’alvocat aporta molt de cos, així que hem prescindit del pa.

Salmorejo d’alvocat

Ingredients per a 4 persones

Tres alvocats madurs

Un tomàquet gran madur

50 gr de cogombre

Una dent d’all

Una llimona

80 gr d’oli d’oliva verge extra

Sal

Vinagre de vi blanc (opcional)

Com fer salmorejo d’alvocat

Tallem els alvocats per la meitat, al llarg, i retirem l’os. 

Traiem la carn i la col·loquem al got de la batedora.

Hi afegim el tomàquet (pelat i trossejat), el suc de mitja llimona, el cogombre i la dent d’all (pelat).

Triturem a màxima potència fins a obtenir una barreja homogènia.

Afegim l’oli d’oliva verge extra alhora que batem, de mica en mica, per emulsionar la barreja i obtenir un salmorejo de textura cremosa.

Ho provem i assaonem al gust.

Hi podem afegir un rajolí de vinagre per aportar acidesa o augmentar la quantitat de suc de llimona, al gust.

Servim immediatament.

Com a plat de festa

El salmorejo d’alvocat es pot servir com a dip, en un dinar de Nadal o sopar de Cap d’Any amb unes renyes o crudités, o com a plat de cullera. En aquest darrer cas potser caldrà afegir-hi una mica d’aigua per fer-lo més líquid, així com acompanyar-lo d’uns llagostins picats, un rajolí d’oli d’oliva verge extra, tomàquet i cogombre picats, etc.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

https://laprensamagazine.cat/archivos/9438
http://www.cubero.cat/es/index.php

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,692SeguidoresSeguir
20,500SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights