Txangurro a la donostiarra
Txangurro a la donostiarra es pot preparar amb 24 hores d´antelació. Deixem les closques farcides a la nevera
Ingredients per a dos comensals
400 gr de carn de cabra
Una ceba
50 gr de salsa de tomàquet
Brandi (un rajolí)
Sal
Pa ratllat 20 gr
Mantega 20 gr
Julivert fresc
Oli d’oliva verge extra
Sal
Un tomàquet
Com fer-ho
Pelem i piquem finament la ceba. Escalfem una mica d’oli d’oliva verge extra en una cassola baixa i escalfem a foc lent fins que estigui transparent. Portarà uns 15 o 20 minuts.
Afegim un rajolí de brandi i flamegem o deixem evaporar pujant el foc al màxim.
A continuació incorporem la salsa de tomàquet i el tomàquet ratllat.
Sofregim durant un parell de minuts, prou perquè els sabors s’uneixin.
Afegim la carn de cabra esmicolada i assaonem al gust.
Remenem i, quan la carn hagi pres calor, retirem del foc.
Farcim les closques de cabra amb la barreja, empolvorem amb una capa fina de pa ratllat i una nou de mantega.
Gratinem fins a daurar i servim immediatament, decorant amb una mica de julivert fresc.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa
