12.3 C
Castelldefels
sábado, febrero 4, 2023
spot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Txangurro a la donostiarra

Txangurro a la donostiarra

Txangurro a la donostiarra es pot preparar amb 24 hores d´antelació. Deixem les closques farcides a la nevera

Ingredients per a dos comensals

400 gr de carn de cabra

Una ceba

50 gr de salsa de tomàquet

Brandi (un rajolí)

Sal

Pa ratllat 20 gr

Mantega 20 gr

Julivert fresc

Oli d’oliva verge extra

Sal

Un tomàquet

Com fer-ho

Pelem i piquem finament la ceba. Escalfem una mica d’oli d’oliva verge extra en una cassola baixa i escalfem a foc lent fins que estigui transparent. Portarà uns 15 o 20 minuts.

Afegim un rajolí de brandi i flamegem o deixem evaporar pujant el foc al màxim.

A continuació incorporem la salsa de tomàquet i el tomàquet ratllat.

Sofregim durant un parell de minuts, prou perquè els sabors s’uneixin.

Afegim la carn de cabra esmicolada i assaonem al gust.

Remenem i, quan la carn hagi pres calor, retirem del foc.

Farcim les closques de cabra amb la barreja, empolvorem amb una capa fina de pa ratllat i una nou de mantega.

Gratinem fins a daurar i servim immediatament, decorant amb una mica de julivert fresc.

Pincha Aquí

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

https://www.artnupcial.com/

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,692SeguidoresSeguir
20,500SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights