Rajada amb salsa de tàperes. És típica la recepta de rajada acompanyada de tàperes, condiment que proporciona un intens sabor aromàtic al plat i fa que sense necessitat d’afegir sal, el puguin consumir les persones que segueixen dietes amb control de sodi.
Ingredients (per 4 persones)
1 quilo de rajada.
½ got d’oli d’oliva.
1 cullerada de vinagre de vi blanc.
1 got de vi blanc sec.
1 cullerada de tàperes.
1 cullerada de cogombrets.
Sal i pebre.
Cibulet o julivert.
Nata líquida.
Elaboració
Trossegem la rajada en porcions individuals i la salem.
Posem l’oli en una cassola o una paellera de grandària suficient per cuinar totes les porcions de la rajada, i ho fregim en l’oli a foc suau durant 4 minuts per cada costat.
Una vegada cuinat el peix, ho traiem de la cassola i en l’oli en el qual ho hem cuinat afegim el vinagre, les tàperes i el cogombret, aquest últim picat finament.
Als tres minuts, hi afegim el vi blanc i quan aquest s’hagi reduït, afegim la nata líquida especial per cuinar deixant que ens lligui la salsa.
Una vegada tinguem una salsa homogènia, introduïm en ella els trossos de rajada, escalfem, posem a punt de sal i pebre el conjunt i empolsinem pel damunt una mica de cibulet o julivert picat.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa
