14.8 C
Castelldefels
jueves, abril 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Rajada amb salsa de tàperes

Rajada amb salsa de tàperes. És típica la recepta de rajada acompanyada de tàperes, condiment que proporciona un intens sabor aromàtic al plat i fa que sense necessitat d’afegir sal, el puguin consumir les persones que segueixen dietes amb control de sodi.

Ingredients (per 4 persones)

1 quilo de rajada.

½ got d’oli d’oliva.

1 cullerada de vinagre de vi blanc.

1 got de vi blanc sec.

1 cullerada de tàperes.

1 cullerada de cogombrets.

Sal i pebre.

Cibulet o julivert.

Nata líquida.

Elaboració

Trossegem la rajada en porcions individuals i la salem.

Posem l’oli en una cassola o una paellera de grandària suficient per cuinar totes les porcions de la rajada, i ho fregim en l’oli a foc suau durant 4 minuts per cada costat.
Una vegada cuinat el peix, ho traiem de la cassola i en l’oli en el qual ho hem cuinat afegim el vinagre, les tàperes i el cogombret, aquest últim picat finament.

Als tres minuts, hi afegim el vi blanc i quan aquest s’hagi reduït, afegim la nata líquida especial per cuinar deixant que ens lligui la salsa.

Una vegada tinguem una salsa homogènia, introduïm en ella els trossos de rajada, escalfem, posem a punt de sal i pebre el conjunt i empolsinem pel damunt una mica de cibulet o julivert picat.

Pincha Aquí

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

https://www.facebook.com/Berrigastrobar

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights