Milfulles de foie i codony amb gelatina de Sauternes
Per a un menjar especial, un plat especial. Prepareu aquestes delícies de foie i codony i sorprendreu als vostres convidats.
Ingredients
600 gr. de foie d’ànec
400 gr. de dolç de codony
10 fulles de gelatina
500 ml. de vi de Sauternes.
Elaboració
Tallem el foie en rodanxes fines i fem el mateix amb el codony. Amb un talla pastes rodó, tallem totes les rodanxes de la mateixa grandària.
Hidratem les fulles de gelatina en aigua freda i, mentrestant, escalfem el vi. Li afegim la gelatina escorreguda i removem bé fins que es dissolguin totes les fulles. Retirem del foc i ho deixem temperar.
Batem la gelatina de vi fins que quedi blanca i cremosa i emplenem amb ella el fons d’uns motlles rodons, de diàmetre lleugerament major que les rodanxes de foie i codony.
Quan s’hagi quallat la gelatina, intercalem dins dels motlles rodanxes de codony i foie. Ho cobrim tot amb més gelatina i ho deixem refredar.
A l’hora de servir, desemmotllem i tallem les milfulles per la meitat, perquè el plat mostri tots els colors de les milfulles.
Podem servir-ho amb una amanida i uns daus de dolç de codony.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa