12.7 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Milfulles de foie i codony amb gelatina de Sauternes

Milfulles de foie i codony amb gelatina de Sauternes

Per a un menjar especial, un plat especial. Prepareu aquestes delícies de foie i codony i sorprendreu als vostres convidats.

Ingredients
600 gr. de foie d’ànec

400 gr. de dolç de codony

10 fulles de gelatina

500 ml. de vi de Sauternes.


Elaboració
Tallem el foie en rodanxes fines i fem el mateix amb el codony. Amb un talla pastes rodó, tallem totes les rodanxes de la mateixa grandària.

Hidratem les fulles de gelatina en aigua freda i, mentrestant, escalfem el vi. Li afegim la gelatina escorreguda i removem bé fins que es dissolguin totes les fulles. Retirem del foc i ho deixem temperar.

Batem la gelatina de vi fins que quedi blanca i cremosa i emplenem amb ella el fons d’uns motlles rodons, de diàmetre lleugerament major que les rodanxes de foie i codony.

Quan s’hagi quallat la gelatina, intercalem dins dels motlles rodanxes de codony i foie. Ho cobrim tot amb més gelatina i ho deixem refredar.

A l’hora de servir, desemmotllem i tallem les milfulles per la meitat, perquè el plat mostri tots els colors de les milfulles.

Podem servir-ho amb una amanida i uns daus de dolç de codony.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights