La Prensa Magazine número 248
La Prensa Magazine número 248. S’acosta el sopar de la nit de Nadal i, per assimilació, tots els altres àpats de les festes nadalenques, cosa que significa que a moltes cases ja han començat els nervis per a l’organització dels banquets festius, sent una de les primeres preocupacions l’elecció del menú. Per aquest motiu, en aquesta edició de desembre de LA PREMSA MAGAZINE, hem seleccionat diferents propostes de receptes, com a possibles idees per als menús de Nadal que poden ajudar a inspirar-nos una mica, però sortint-nos de les receptes més usuals i que anem arrossegant, per inèrcia, d’un any a l’altre.
N’hem triat algunes de més senzilles i d’altres una mica més completes, amb la idea que puguem barrejar-les per configurar un menú adequat, que per poc freqüent pugui interessar i satisfer tots els comensals.
El Nadal no només és la principal festa de l’any, sinó també el principal esdeveniment gastronòmic, on tots despleguem les nostres arts culinàries i, algun i algunes, deixem volar ben amunt la imaginació.
A LA PREMSA MAGAZINE hem publicat ja, en vint anys, un gran nombre de receptes nadalenques, tant de bo ara haguem encertat també en l’elecció i pugueu trobar-ne alguna que us plagui i la poseu en cuina per a unes excel·lents reunions gastronòmiques.
Us desitgem unes molt FELIÇES FESTES i un 2023, molt pròsper i ple de felicitat i molta salut.
Síguenos en instagram y facebook
Consulta números anteriores