Una pizza original i diferent, un altre manera de menjar pop
Ingredients per a 4 persones
Per fer la base: 200 gr de farina de força.
50 gr de flocs de puré de patata.
125 ml daigua.
15 ml d’oli d’oliva verge extra.
3 gr de llevat de forn deshidratat.
Sal
Per cobrir la pizza: Tres tentacles de pop ja cuit. Un parell de cullerades de tomàquet fregit. Pebre vermell de la Vera i una bola de formatge mozzarella
Com fer pizza de pop a feira
Comencem preparant la base de la pizza.
Com es tracta d’emular la recepta clàssica del pop, per tal què d’alguna manera hi fossin presents els cachelos, s’ha retirat 50 gr de farina i s’han substituït per la mateixa quantitat de flocs de patata per tal què a la massa hi hagués una mica de patata.
Barregem tots els ingredients i fem una bola que deixem reposar durant una hora.
Mentrestant podem coure el pop, si l’hem comprat cru.
Estenem la massa a una safata de fer pizza, una pedra de coure o sobre la safata de forn amb un paper de coure al forn i anem a cobrir-la.
Comencem amb els elements estranys a la recepta del pop a feira, és a dir, el tomàquet i el formatge. Hi posem dues cullerades de tomàquet fregit casolà ben esteses i una bola de mozzarella de búfala que esmicolarem a pessics cobrint tota la superfície de la pizza.
Tallem a tisores els tentacles del pop cuit i distribuïm les rodanxes damunt del formatge.
Per acabar, cobrim amb una bona quantitat de pebre vermell i un fil d’oli d’oliva verge extra, i cuinem la pizza al forn preescalfat a 220 º, durant uns 12 minuts o fins que la massa tingui un bonic color daurat.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa