17.9 C
Castelldefels
domingo, abril 20, 2025
0,00€

No products in the cart.

Bledes amb cansalada

Ingredients

1,5 kg de bledes

150 g de cansalada viada

Oli, sal i aigua

Panses i pinyons

Preparació

Renteu i talleu les bledes.
Bulliu-les amb aigua i sal.
En una paella fregiu la cansalada tallada a daus.

Ara, saltem una mica les panses i els pinyons.
Quan estigui enrossida afegiu-hi les bledes escorregudes i ho deixeu coure un moment tot junt.

Uns segons abans de treure-ho del foc, hi afegim les panses i els pinyons.

Tots seguit ja ho podem servir.

Artículo anteriorAlimentos que embellecen
Artículo siguienteOLLA ARANESA

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights