10.8 C
Castelldefels
jueves, febrero 25, 2021

Bledes amb cansalada

Ingredients

1,5 kg de bledes

150 g de cansalada viada

Oli, sal i aigua

Panses i pinyons

Preparació

Renteu i talleu les bledes.
Bulliu-les amb aigua i sal.
En una paella fregiu la cansalada tallada a daus.

Ara, saltem una mica les panses i els pinyons.
Quan estigui enrossida afegiu-hi les bledes escorregudes i ho deixeu coure un moment tot junt.

Uns segons abans de treure-ho del foc, hi afegim les panses i els pinyons.

Tots seguit ja ho podem servir.

Artículo anteriorAlimentos que embellecen
Artículo siguienteOLLA ARANESA

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,568FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,200suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles