15.9 C
Castelldefels
jueves, abril 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pizza de prosciutto

Un clàssic a qualsevol pizzeria d’Itàlia. És senzill, amb aquesta pizza podem complir amb la màxima que menys és més, doncs l’únic producte que porta es pernil cuit, això si: de molt bona qualitat.

Ingredients per a dues persones

Per a la pasta:

200 gr de farina de blat.

4 gr de llevat de forner fresc.

120 gr d’aigua de tíbia.

5 gr de sal.

Sèmola o semolina de blat (opcional, per expandir la massa).

Per cobrir-lo:

100 gr de pernil cuit, tallat a daus o a tires fines.

Dues cullerades de salsa de tomàquet.

250 gr de mozzarella fresca (la que ve conservada en sèrum).

Espècies diverses: orenga, timó, pebrot, alfàbrega…

Preparació de la pizza de prosciutto

L’ideal és fer la massa a casa, com a mínim, una hora o mitja hora abans de preparar la pizza. Si tenim més temps i la podem deixar unes hores, millor que millor. Si no, fem servir una base de les que venen al súper.

Una hora abans, escorrem el sèrum de les boles de mozzarella i les tallem a rodelles fines. Les col·loquem sobre un paper absorbent de cuina i les tapem amb un altre. Les deixem a temperatura ambient i després deixem-les assecar (per tal què no es mulli la massa).

Escalfem el forn a 250º-260º amb foc a dalt i a baix.

Quan la massa estigui a punt (hagi estat fermentada), enfarinar el taulell i estirar-hi la massa amb les mans, sempre des del centre fins a les vores, procurant no aixafar-les.

Amb l’ajuda d’una cullera, estenem la salsa de tomàquet per la superfície de la massa.

Posem-hi les espècies que ens agradin per sobre del tomàquet.

Col·loqueu els trossos de mozzarella per tota la superfície de la pizza.

Incorporem els trossos de pernil cuit damunt  el formatge.

Posar la pizza prosciutto sobre un paper apte per al forn i col·locar-la a la base del forn, de manera que la massa rebi una calor forta per tal què es formin bombolles a la massa.

Fornejar  la pizza uns 5-7 minuts o fins que comenci a daurar-se per sota (obrir la porta del forn i mirar-ho amb l’ajuda d’una cullera de fusta.

En el moment en què veiem està a punt, treure-la i gaudir-la.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights