6.2 C
Castelldefels
martes, enero 19, 2021

Merluza en Salsa de al estilo abuela Adela

Ingredientes para cuatro

1,5 kg de merluza fresca

1 lata de espárragos blancos

1 lata de guisantes

1 Kg de almejas

1 botella de sidra

huevo

2 ajos

Mantequilla

Harina

Perejil

Preparación

  • En una cazuela con poca agua hervir los huesos y la cabeza de la Merluza con el caldo de los espárragos, mantequilla y la sidra.
  • Abrir las almejas, reservar y el caldo colarlo y verterlo al fumet de antes y reservar.
  • En una cazuela, echar mantequilla, el ajo picado y la merluza enharinada y con la piel hacia arriba durante 3minutos.
  • Verter el Fumet y remover 3 minutos.
  • Añadir las almejas, espárragos y guisantes, remover sin romper la merluza durante 3 minutos.
  • Recuperar un poco de caldo y verter la yema del huevo, integrar y verter en el caldo.
  • Decorar con Perejil
  • Servir calentito

Related Articles

Per què amb el temps el pa s’endureix i les galetes s’estoven?

Us heu adonat que dos productes que pràcticament porten els mateixos ingredients, amb el pas del temps, tenen un procés totalment

L’Agència per la Seguretat Alimentària aprova per primer cop el consum d’un insecte

L’Agència per la Seguretat Alimentària Europea (EFSA) ha avalat per primer cop el consum per a humans d’un insecte, es tracta del...

L’Agència per la Seguretat Alimentària aprova per primer cop el consum d’un insecte

L’Agència per la Seguretat Alimentària Europea (EFSA) ha avalat per primer cop el consum per a humans d’un insecte, es tracta del...

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,380FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,100suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles

Per què amb el temps el pa s’endureix i les galetes s’estoven?

Us heu adonat que dos productes que pràcticament porten els mateixos ingredients, amb el pas del temps, tenen un procés totalment

L’Agència per la Seguretat Alimentària aprova per primer cop el consum d’un insecte

L’Agència per la Seguretat Alimentària Europea (EFSA) ha avalat per primer cop el consum per a humans d’un insecte, es tracta del...

L’Agència per la Seguretat Alimentària aprova per primer cop el consum d’un insecte

L’Agència per la Seguretat Alimentària Europea (EFSA) ha avalat per primer cop el consum per a humans d’un insecte, es tracta del...

L’Ajuntament posa en marxa un operatiu per fer un seguiment de les persones grans que viuen soles

L'objectiu és evitar situacions d'aïllament derivades de les restriccions a la mobilitat per evitar els contagis de la Covid-19

La restricció d’entrada i sortida de Castelldefels es prorroga fins al 24 de gener

Les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya inclouen el confinament perimetral municipal diari (no es pot sortir del municipi cap dia...