Ingredients per elaborar una massa per a 4 pizzes.
250 gr d’aigua.
15 gr de sal.
8 gr de llevat fresc.
60 cl d’oli d’oliva.
600 gr de farina de força.
Quatre glaçons de gel picat.
Espinacs.
Xampinyons.
Tomàquet..
Formatge Mascarpone
Mozzarella
Elaboració
Preparar a la pastadora o robot una massa compacta amb tots els ingredients.
Deixeu reposar la massa embolicada en un drap humit durant uns 30 minuts.
Abans de fer-la servir la deixarem unes tres hores perquè agafi volum.
Dividirem la massa en quatre porcions fent boles de 200 gr cadascuna.
Escalfeu el forn al màxim (entre 250ºC i 320ºC, segons cada forn).
Estenem la massa fent pressió amb les mans, sobre una superfície dura, que haurem empolvorat amb farina perquè no s’enganxi. Quan hàgim aconseguit l’esfèrica plana que desitgem, la recobrim amb els ingredients indicats i posem al forn uns 10 a 15 minuts, segons la temperatura.
Recepta i foto: Dal Babbo
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa
