12.3 C
Castelldefels
sábado, febrero 4, 2023
spot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pizza Pasquale

Ingredients per elaborar una massa per a 4 pizzes.

250 gr d’aigua.

15 gr de sal.

8 gr de llevat fresc.

60 cl d’oli d’oliva.

600 gr de farina de força.

Quatre glaçons de gel picat.

Espinacs.

Xampinyons.

Tomàquet..

Formatge Mascarpone

Mozzarella

Elaboració

Preparar a la pastadora o robot una massa compacta amb tots els ingredients.

Deixeu reposar la massa embolicada en un drap humit durant uns 30 minuts.

Abans de fer-la servir la deixarem unes tres hores perquè agafi volum.

Dividirem la massa en quatre porcions fent boles de 200 gr cadascuna.

Escalfeu el forn al màxim (entre 250ºC i 320ºC, segons cada forn).

Estenem la massa fent pressió amb les mans, sobre una superfície dura, que haurem empolvorat amb farina perquè no s’enganxi. Quan hàgim aconseguit l’esfèrica plana que desitgem, la recobrim amb els ingredients indicats i posem al forn uns 10 a 15 minuts, segons la temperatura.

Recepta i foto: Dal Babbo

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,692SeguidoresSeguir
20,500SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights