12.1 C
Castelldefels
jueves, diciembre 8, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

PIZZA CAPRESE CASOLANA

Ingredients per elaborar la base

60 gr de farina de força

½ sobre de llevat sec de forner

100 ml d’aigua freda

30 ml d’oli d’oliva

10 gr de sal

Ingredients per muntar la pizza

Tomàquet concentrat

6 tomàquets Xerri

200 gr de mozzarella fresca

Orenga i  Alfàbrega fresca

Elaboració de la massa

Aboquem la farina en un bol gran i fem un forat al centre.

Afegim al buit la sal, el llevat, l’oli d’oliva i l’aigua.

Amassem la barreja integrant bé tots els ingredients.

Col·loquem al taulell, pastem i afegim una mica més de farina.

A continuació, fem una bola amb la massa i la deixem reposar mitja hora, coberta amb un drap net i sec.

Per muntar la pizza

Quan hagi passat el temps de repòs, estirem la massa i donem forma amb l’ajuda d’un corró.

Col·loquem la massa sobre paper de forn

Afegim dues cullerades de concentrat de tomàquet, 4-6 rodanxes de mozzarella fresca, els tomàquets Xerri a meitats, l’orenga, l’alfàbrega i un fil fi d’oli d’oliva verge.

Enfornem a mitja alçada, a 180º durant 20 minuts.

Traiem del forn, emplatem i servim.

La Prensa Magazine

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,600SeguidoresSeguir
20,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights