Cuina dels germans Torres
Cuina dels germans Torres.Ahir es va fer públic a Toledo. Catalunya té un nou restaurant triestrellat: Cocina Hermanos Torres. Sergio i Javier Torres fan història i reben latercera estrella Michelin només quatre anys després d’inaugurar el restaurant al barri de les Corts, a Barcelona.
Els inspectors han premiat la proposta dels Torres per la seva aposta pel producte de proximitat i per «fer viatjar», segon diuen, els comensals durant l’experiència gastronòmica. Els germans els hem vist des de fa temps a la televiso en programes de cuina.
Des d’ahir, doncs, Catalunya ja té quatre restaurants amb tres estrelles Michelin. Són El Celler de Can Roca, l’Àbac, el Lasarte, i ara també i Hermanos Torres.
Els germans catalans no són els únics que han arribat a l’Olimp gastronòmic en aquesta edició de les estrelles Michelin. També el restaurant Atrio de Càceres ha rebut la màxima distinció de la guia per la seva aposta per innovar a partir de la gastronomia tradicional de la zona.
Cinc restaurants catalans s’estrenen amb una estrella
Després de la decepció de l’any passat en què els xefs catalans van marxar a casa amb les mans pràcticament buides, aquest any hi ha cinc establiments nous que estrenen estrella.
Són l’Aleia, el nou restaurant de l’Hotel Casa Fuster; el COME by Paco Méndez; l’Enigma, d’Albert Adrià; el Mont Bar il’Slow and Low. Tots, a Barcelona.
Joan Roca reconegut com a millor xef mentor del 2023
Hi ha hagut més premis, com el que ha reconegut Joan Roca com a millor xef mentor del 2023. També s’ha entregat un premi nou, al millor servei de sala, que també ha anat a parar a Catalunya, al restaurant El Castell de Peralada.
D’altra banda, Les Moles d’Ulldecona i Casa Nova de Sant Martí Sarroca han rebut l’anomenada estrella verda, una distinció creada fa poc temps que valora els establiments que aposten per la sostenibilitat.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa
