6.1 C
Castelldefels
sábado, diciembre 3, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

COSTELLES DE PORC AMB CASTANYES I BOLETS

Un segon plat amb un toc de tardor

Ingredients per a 4 persones

1/2 kg de costelles de porc tallades
1/2 kg de castanyes

Una ceba
4 tomàquets madurs
200 gr de bolets
Oli i Sal
Mig got d’aigua
Un gotet petit de conyac
Un parell de cullerades de sucre morè
Pell de taronja o llimona
Una culleradeta de canyella en pols

Com ho fem?

Fem un tall en forma de creu a les castanyes i les posem en un caçó amb aigua bullent. Les deixem coure uns 5 minuts i després les pelem. I reservem.
Netegem els bolets i reservem.
Posem les costelles a daurar en una cassola al foc amb oli.
Tirem la ceba tallada i a mitja cocció afegim els tomàquets ratllats perquè continuï el sofregit.
En aquest punt, tirem el conyac i deixem evaporar l’alcohol.
Tirem l’aigua, la pell de taronja o llimona, la canyella en pols. Deixem coure i rectifiquem, si cal, una mica més d’aigua.
Posem els bolets tallats, les castanyes i rectifiquem de sal, si cal.
Quan tinguem la reducció del líquid, tirem les cullerades de sucre, remenant uns minuts.
I llest per emplatar.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,588SeguidoresSeguir
20,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights