12.1 C
Castelldefels
jueves, diciembre 8, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

PURÉ DE CARBASSA

PURÉ DE CARBASSA

Els mateixos elements d’aquesta recepta es poden extrapolar a qualsevol altre puré de verdures. En aquest cas és carbassa, però al porro, al carbassó o la pastanaga li aniria igual de bé aquesta companyia.

Per mantenir el toc lleuger d’aquest puré només recomanem acompanyar-lo d’una mica de cibulet picat o d’un rajolí d’oli. Primer plat perfecte per a la tardor i hivern.

Ingredients per a 4 persones

• Carabassa 500 gr

• Ceba 100 gr

• Porro 100 gr

• Mantega 40 gr

• Oli d’oliva verge extra 40 gr

• Sal

• Pebre blanc mòlt

• Aigua o brou de verdures fins a cobrir

Com fer-ho

Piquem la ceba i porro a la juliana i ho escalfem suau 20 minuts, sense que agafin color, amb la mantega i l’oli suau.

Afegim la polpa de la carbassa, tallada a daus, l’ofeguem tres minuts i passat aquest temps hi afegim l’aigua o el brou de verdures, just per cobrir.

Tapem i cuinem 20 o 25 minuts, fins que la carbassa estigui cuita.

Ho triturem tot al turmix o un passapuré i rectifiquem de sal i pebre.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,600SeguidoresSeguir
20,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights