Una cruixent capa de pasta de full envolta aquesta suprema de lluç. Li donem un toc cremós gràcies a el formatge crema philadelphia amb fines herbes.
Ingredients per a quatre
2 planxes de pasta de full
300 gr de Philadelphia fines herbes
700 gr de lluç en 2 lloms
1 pebrot verd italià
1 ceba
1 ou
Oli, Sal i Pebre
Enciams
Preparació
• Netejar els lloms de lluç de pell, espines i marcar-los en una paella antiadherent per tots els costats.
• Tallar la ceba tendra i el pebrot verd en juliana i saltejar-los amb una mica d’oli d’oliva.
• Estendre les plaques de pasta de full i punxar-les amb una forquilla. Untar-les amb Philadelphia Fines herbes i col·locar la verdura i el lluç per sobre.
• Tancar les pastes de full i pintar-los amb ou batut.
• Coure la pasta de full, primer, a 200 º C durant 10 min i, després, altres 10 minuts, a 180º C.
• Acompanyar aquest plat d’una amanida variada.
Recepta i foto: Petit Chef