20.3 C
Castelldefels
sábado, octubre 1, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Suprema de lluç en pasta de full amb philadelphia

Una cruixent capa de pasta de full envolta aquesta suprema de lluç. Li donem un toc cremós gràcies a el formatge crema philadelphia amb fines herbes.

Ingredients per a quatre

2 planxes de pasta de full

300 gr de Philadelphia fines herbes

700 gr de lluç en 2 lloms

1 pebrot verd italià

1 ceba

1 ou

Oli, Sal i Pebre

Enciams

Preparació

• Netejar els lloms de lluç de pell, espines i marcar-los en una paella antiadherent per tots els costats.

• Tallar la ceba tendra i el pebrot verd en juliana i saltejar-los amb una mica d’oli d’oliva.

• Estendre les plaques de pasta de full i punxar-les amb una forquilla. Untar-les amb Philadelphia Fines herbes i col·locar la verdura i el lluç per sobre.

• Tancar les pastes de full i pintar-los amb ou batut.

• Coure la pasta de full, primer, a 200 º C durant 10 min i, després, altres 10 minuts, a 180º C.

• Acompanyar aquest plat d’una amanida variada.

Recepta i foto: Petit Chef

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,506SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?