20.3 C
Castelldefels
sábado, octubre 1, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Cargols amb favetes

Ingredients

Quilo i quart de cargols

1/4 kg de faves desgranades

Sal

Allioli

Per bullir els cargols

Feu dejunar els cargols durant una setmana.

Renteu-los amb aigua força vegades i poseu-los en una olla amb aigua freda fins que bullin.

Aquest procés rep el nom d’«enganyar els cargols».

Escorreu-los i bulliu-los amb aigua i les herbes aromàtiques uns 20 minuts.

Preparació

Bulliu les faves amb aigua i sal.
Serviu les faves escorregudes en una plata, els cargols escorreguts a part i al costat l’allioli.
Variació
En comptes d’allioli es poden menjar amb vinagreta, maionesa, salsa de romesco…

Recepta i foto: Corpus Culinari Català

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,506SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?