Una crema amb un toc gourmet per anar avançant amb el sopar de Nadal, i haver d’aixecar-se molt de la cadira.
Ingredients
• 400 gr. carbassa Pelada
• 1 Porro
• 1 Patata
• 120 gr.de Foie.
• Oli d’oliva
• 700 ml.de Aigua
Elaboració
Netegem i tallem ben picat el porro, el posem en una cassola juntament amb 2 cullerades d’oli. Sofregim fins que tinguem un color transparent. Afegim la carbassa pelada a trossos, la patata a trossos i donem un parell de voltes i seguidament aboquem l’aigua. El tenim bullint uns 25 min. fins que aquest tendra la patata i la carbassa. Salpebrem.
Deixem refredar una mica, i fiquem tot en un robot per triturar, o un aparell per triturar, picar o el que tinguem. jo el vaig tenir 10 minuts triturant, perquè no es noti res i es quedi el més fi possible.
Tallem el foie a daus o com voldrem. Ens toca emplatar, al nostre gust i a la fi amb un raig fi d’oli.
Recepta i foto: Pepicxef