8.2 C
Castelldefels
martes, abril 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

CREMA DE CARBASSA AMB FOIE

Una crema amb un toc gourmet per anar avançant amb el sopar de Nadal, i haver d’aixecar-se molt de la cadira.

Ingredients

• 400 gr. carbassa Pelada

• 1 Porro

• 1 Patata

• 120 gr.de Foie.

• Oli d’oliva

• 700 ml.de Aigua

Elaboració

Netegem i tallem ben picat el porro, el posem en una cassola juntament amb 2 cullerades d’oli. Sofregim fins que tinguem un color transparent. Afegim la carbassa pelada a trossos, la patata a trossos i donem un parell de voltes i seguidament aboquem l’aigua. El tenim bullint uns 25 min. fins que aquest tendra la patata i la carbassa. Salpebrem.

Deixem refredar una mica, i fiquem tot en un robot per triturar, o un aparell per triturar, picar o el que tinguem. jo el vaig tenir 10 minuts triturant, perquè no es noti res i es quedi el més fi possible.

Tallem el foie a daus o com voldrem. Ens toca emplatar, al nostre gust i a la fi amb un raig fi d’oli.

Recepta i foto: Pepicxef

Artículo anteriorSant Boi
Artículo siguienteGavà

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights