6.2 C
Castelldefels
martes, enero 19, 2021

CREMA DE CARBASSA AMB FOIE

Una crema amb un toc gourmet per anar avançant amb el sopar de Nadal, i haver d’aixecar-se molt de la cadira.

Ingredients

• 400 gr. carbassa Pelada

• 1 Porro

• 1 Patata

• 120 gr.de Foie.

• Oli d’oliva

• 700 ml.de Aigua

Elaboració

Netegem i tallem ben picat el porro, el posem en una cassola juntament amb 2 cullerades d’oli. Sofregim fins que tinguem un color transparent. Afegim la carbassa pelada a trossos, la patata a trossos i donem un parell de voltes i seguidament aboquem l’aigua. El tenim bullint uns 25 min. fins que aquest tendra la patata i la carbassa. Salpebrem.

Deixem refredar una mica, i fiquem tot en un robot per triturar, o un aparell per triturar, picar o el que tinguem. jo el vaig tenir 10 minuts triturant, perquè no es noti res i es quedi el més fi possible.

Tallem el foie a daus o com voldrem. Ens toca emplatar, al nostre gust i a la fi amb un raig fi d’oli.

Recepta i foto: Pepicxef

Artículo anteriorSant Boi
Artículo siguienteGavà

Related Articles

Per què amb el temps el pa s’endureix i les galetes s’estoven?

Us heu adonat que dos productes que pràcticament porten els mateixos ingredients, amb el pas del temps, tenen un procés totalment

L’Agència per la Seguretat Alimentària aprova per primer cop el consum d’un insecte

L’Agència per la Seguretat Alimentària Europea (EFSA) ha avalat per primer cop el consum per a humans d’un insecte, es tracta del...

L’Agència per la Seguretat Alimentària aprova per primer cop el consum d’un insecte

L’Agència per la Seguretat Alimentària Europea (EFSA) ha avalat per primer cop el consum per a humans d’un insecte, es tracta del...

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,380FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,100suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles

Per què amb el temps el pa s’endureix i les galetes s’estoven?

Us heu adonat que dos productes que pràcticament porten els mateixos ingredients, amb el pas del temps, tenen un procés totalment

L’Agència per la Seguretat Alimentària aprova per primer cop el consum d’un insecte

L’Agència per la Seguretat Alimentària Europea (EFSA) ha avalat per primer cop el consum per a humans d’un insecte, es tracta del...

L’Agència per la Seguretat Alimentària aprova per primer cop el consum d’un insecte

L’Agència per la Seguretat Alimentària Europea (EFSA) ha avalat per primer cop el consum per a humans d’un insecte, es tracta del...

L’Ajuntament posa en marxa un operatiu per fer un seguiment de les persones grans que viuen soles

L'objectiu és evitar situacions d'aïllament derivades de les restriccions a la mobilitat per evitar els contagis de la Covid-19

La restricció d’entrada i sortida de Castelldefels es prorroga fins al 24 de gener

Les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya inclouen el confinament perimetral municipal diari (no es pot sortir del municipi cap dia...