30.2 C
Castelldefels
sábado, mayo 21, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pastis de sant Jordi

Com fer el Pastis de sant Jordi

Ingredients

Pa de pessic:

90 g de farina

90 g de sucre

3 ous

1 culleradeta de llevat en pols

Farcit:

150 g de mantega tova

150 g de sucre llustre

1 sobre de cafè instantani

Sucre llustre per empolsar

Xocolata en pols per empolsar

Elaboració

Poseu en un bol, els ous sencers amb el sucre, bateu-ho fins que espessi i faci relleu, incorporeu-hi la farina tamisada amb el llevat i molt a poc a poc la barregeu amb molt de compte.
Unteu el motlle amb margarina i paper al fons també untat, aboqueu-hi la massa i poseu-lo al forn ja calent uns 30 minuts. Quan ja està cuit, desemmotlleu-lo i poseu-lo en una reixeta perquè es refredi.

Talleu el pa de pessic per la meitat, escampeu-hi la crema de mantega, que la prepararem de la forma següent:

Bateu la mantega amb el sucre, fins que quedi com una pomada, afegiu-hi el cafè desfet amb unes gotes d’aigua i, bateu-ho tot i, ja està a punt per posar dins el pastís.

Tapeu-lo amb l’altre meitat. Empolseu-lo amb el sucre llustre amb el colador.

Cada meitat la podeu partir en dues més i fer-ne quatre, com si fos un mil fulles.

Poseu-hi la plantilla amb el dibuix de Sant Jordi o el dragó i, empolseu-lo amb la xocolata en pols. També podeu fer una rosa amb margarina i posar-la al damunt. La imagianció es lliure.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,319SeguidoresSeguir
19,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?