14.1 C
Castelldefels
jueves, mayo 6, 2021

Bartolillos de crema

Aquestes postres són típiques de la capital madrilenya.


Ingredients
Per a la base:

125 gr. de farina.

Sal.

Llet.

Sucre.

Un ou.

50 gr. de mantega.

Per a la crema:

1/2 litre de llet.

2 ous.

Sucre.

Maizena.

Mantega i la pela rallada d’una llimona.


Així ho preparem

Elaborem la base:

Comencem barrejant la farina amb un polsim de sal, 4 cullerades de llet, l’ou, la mantega i les dues cullerades de sucre. Ho removem bé fins a obtenir una massa.

Ho deixem reposar una hora.

Elaborem la crema:

Batem els dos ous amb tres cullerades de sucre i dos de maizena.

S’afegeix el mig litre de llet bullint amb la pela de la llimona i deixem que vagi espessint tot en el foc.

Afegim dues cullerades de mantega. Removem bé i ho deixem que es refredi.

La massa base que hem elaborat al principi, la deixem feta a una làmina fina.

La tallem en porcions triangulars.

Col·loquem una cullerada de crema al centre i tanquem els bartolillos.

Els fregim i servim freds.

Els empolseguem amb sucre glaç o canyella.

Recepta i foto: ABC – Sevilla

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,920FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,600suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles