20.2 C
Castelldefels
sábado, septiembre 24, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Bròquil amb pasta

Un plat modest però molt nutritiu, ràpid de fer, gustós, del temps, amb bròquil del Baix Llobregat i originari d’Itàlia

Ingredients per a 4 persones

250 g de pasta al gust (llacets, espirals, etc.)

1 bròquil

4 alls

1 bitxo (si és petit, sencer, si és gran, un tros)

4 cullerades de salsa de pesto

12 filets d’anxova

80 g de formatge ratllat parmesà

Oli, sal i pebre.

Elaboració
Posem al foc una olla amb aigua i amb sal. Fem bullir el bròquil tallat uns set minuts. Ha de quedar ‘al dente’. L’escorrem i reservem.

Final del formulario

En la mateixa aigua, posem la pasta i la fem bullir segons indicacions del paquet. L’escorrem i també la reservem.

Mentrestant, en una paella gran posem oli i sofregim els quatre alls tallats petits. I al final afegim el bitxo. Aleshores posem la pasta i el bròquil, ho remenem tot dos o tres minuts i hi afegim el pesto. Donem unes quantes voltes a la paella i tancarem el foc.

Posem el contingut de la paella en una safata, amb el formatge parmesà i els filets d’anxova.

Les anxoves les haurem posat uns minuts amb aigua i unes gotes de vinagre. D’aquesta manera queden més gustoses.

Recepta i foto: Neus Cuscó – La cuina de la Neus

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,497SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?