22.9 C
Castelldefels
domingo, junio 26, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Cake de Taronja i Azahar

Cake de Taronja i Azahar

Cake de Taronja i Azahar: Ingredients

180 gr de llet condensada.

150 gr de nata de muntar.

Ratlladura d’una taronja.

165 gr de farina.

Una culleradeta de llevat químic.

Un pessic de sal.

150 g sucre.

50 g de suc de taronja.

100 g d’oli de gira-sol.

4 ous.

Per a fer l’almívar de tarongina

100 ml d’aigua.

50 gr de sucre.

Dues cullerades soperes d’aigua de tarongina.

Preparació

Bateu molt bé els ous i el sucre.

Afegir l’oli, el suc, la llet condensada, la nata i la ratlladura (cada vegada que incorporem un barrejar bé).

Incorporar finalment els ingredients secs tamisats (farina, llevat i sal).

Abocar al motlle (un de cake amb capacitat per a un litre) i enfornar a 180 º, forn pre escalfat i amb calor amunt i avall, aproximadament 30 minuts.

Anar comprovant amb un escuradents fins que surti net.

Un cop enfornat, deixar refredar per complet en una reixeta.

Remullar, en calent, amb l’almívar. Almívar que preparem posant tots els ingredients en un cassó i deixant bullir 5 minuts.

Recepta i foto: Mi dulce tentación

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más recetas en La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,363SeguidoresSeguir
19,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?