Cake de Taronja i Azahar
Cake de Taronja i Azahar: Ingredients
180 gr de llet condensada.
150 gr de nata de muntar.
Ratlladura d’una taronja.
165 gr de farina.
Una culleradeta de llevat químic.
Un pessic de sal.
150 g sucre.
50 g de suc de taronja.
100 g d’oli de gira-sol.
4 ous.
Per a fer l’almívar de tarongina
100 ml d’aigua.
50 gr de sucre.
Dues cullerades soperes d’aigua de tarongina.
Preparació
Bateu molt bé els ous i el sucre.
Afegir l’oli, el suc, la llet condensada, la nata i la ratlladura (cada vegada que incorporem un barrejar bé).
Incorporar finalment els ingredients secs tamisats (farina, llevat i sal).
Abocar al motlle (un de cake amb capacitat per a un litre) i enfornar a 180 º, forn pre escalfat i amb calor amunt i avall, aproximadament 30 minuts.
Anar comprovant amb un escuradents fins que surti net.
Un cop enfornat, deixar refredar per complet en una reixeta.
Remullar, en calent, amb l’almívar. Almívar que preparem posant tots els ingredients en un cassó i deixant bullir 5 minuts.
Recepta i foto: Mi dulce tentación
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más recetas en La Prensa