13.7 C
Castelldefels
martes, marzo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Salsa Cafè de París

Salsa Cafè de París

Salsa Cafè de París. Es molt coneguda internacionalment, però potser entre nosaltres. Però segur que haureu trobat en algun restaurant una recepta preparada amb ella.

El seu origen no és francès, sinó suís, de Ginebra. El que més crida l’atenció d’aquesta salsa és la seva suavitat, encara que sembli el contrari, ja que com que no porta nata, és més lleugera que altres salses cremoses.

Ingredients per a dues persones

250 gr de mantega

Una cullerada de ketchup

Una culleradeta de mostassa

Una culleradeta de tàperes

3 cullerades d’escalunyes picades molt fines

3 cullerades de julivert picat

3 cullerades de cibulet picat

Un pessic d’orenga o marduix

Un pessic d’anet

Un pessic de farigola

Una culleradeta d’estragó fresc o ½ de sec

Un polsim de romaní

Un pessic d’all mòlt

Un parell d’anxoves mòltes

Una culleradeta de brandi

Una culleradeta de xerès sec

Mitja culleradeta de salsa anglesa (Perrin’s)

Mitja culleradeta de pebre vermell dolç

Un quart de culleradeta de curri en pols

Un pessic de pebre caiena

Dos grams de pebre negre triturats

Una culleradeta de suc de llimona

Un quart de culleradeta de ratlladura de taronja

Una mica de sal

Preparació
Primer haurem de preparar la mantega. Piquem molt fins tots els ingredients que es puguin picar i barregem bé amb la resta, excepte amb la mantega. Remenem bé, tapem i ho deixem macerar 24 hores fora del frigorífic.
Passat aquest temps triturem amb la batedora, fins que quedi una pasta homogènia. Ara batem bé la mantega, que la tindrem a temperatura ambient i l’anem barrejant amb la pasta de mica en mica, fins a integrar-la del tot i quedi ben incorporada.
La mantega la podem guardar en recipients, o en un rotllo embolicada amb film transparent i l'anirem utilitzant segons calgui, un cop estigui ben freda i endurida. Es pot congelar a porcions sense problema. Ara ja podem fer la salsa.
Posem a fondre una mica de mantega en un cassó i hi afegim la farina. Ofeguem-ho bé i li anem afegint llet a poc a poc, lligant-la amb l’ajuda d'unes varetes, fins a aconseguir una beixamel lleugera. Hi tirem sal i pebre al gust.
Deixem bullir uns minuts per treure el sabor de la farina i retirem del foc. Afegim la Mantega Cafè de París i remenem bé fins que es fongui i quedi ben incorporada. 
Ja està llesta per servir.

Foto: La cocina de Juani – Cornellà de Llobregat

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más recetas en La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights