23.1 C
Castelldefels
martes, septiembre 27, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Amanida de sardines

Aquesta amanida de sardines no és només una recepta súper ràpida de fer sinó que a més la podem elaborar amb ingredients que tots tenim a casa. És un aperitiu perfecte per a un pica-pica entre amics o qualsevol altre tipus de celebració ja que el podem servir sobre unes torrades de pa cruixent. Una associació simple de sabors que agradarà a tots.

Ingredients

2 cullerades de maionesa

½ culleradeta de mostassa

30 gr de cogombrets

1 llauna de sardines (140 gr)

1/4 ceba morada

1 tomàquet

2 cullerades d’oli d’oliva

Gotes de llimona

Sal (a gust)

Gotes de Worcestershire (Perrins)

Preparació

• Pelar la ceba i rentar el tomàquet.

• Tallar en quadrats petits i regulars la ceba, el tomàquet i els cogombres.

• Reservar.

• Escórrer l’oli de les sardines, picar-les i reservar.

• En un bol posar: maionesa + gotes de llimona + oli. Barrejar lleugerament amb l’ajuda d’unes varetes o una forquilla fins que els ingredients quedin ben integrats i emulsionats.

• Afegir a la barreja anterior: les sardines, la ceba, el tomàquet i els cogombres, remenar amb una forquilla.

• A continuació, amanir amb unes gotes de salsa Worcestershire, salar a gust i moure perquè es barregin els sabors.

Emplatar: Col·locar un cèrcol d’emplatar sobre el plat de presentació, l’omplim amb el tàrtar i pressionem una mica la barreja abans de retirar suaument el cèrcol. Una altra opció és servir-lo en racions individuals sobre unes torrades.

Recepta i foto: Petit Chef

Artículo anteriorQue gran ets, guapíssima!
Artículo siguienteSant Boi

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,503SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?