13.7 C
Castelldefels
sábado, noviembre 28, 2020

Guisat de patates amb costella

Hi ha plats que, sobretot ara que s’acosta l’hivern i comença el fred, reconstitueixen cos i ànima. Arribes a casa destemperat, una mica desanimat pel mal temps i la falta de llum i et sentis a menjar davant d’un plat calent, saborós i dels de tota la vida. D’aquests que et tornen per un instant a la infància i et fan sentir millor.

Aquest és un d’aquests plats, un guisat de patates amb costella que és facilíssim, econòmic i que, a més, es pot preparar de vigília per tenir-lo llest a l’arribar a casa, escalfar i a la taula.

Ingredients

• Mig ​​quilo de costella a trossos

• 3-4 patates

• Una ceba

• Un pebrot verd italià

• Mig pebrot vermell

• Dos grans d’all

• Una culleradeta de pebre vermell

• Tres cullerades d’oli d’oliva

• Sal

• Un bitxo sec (opcional)

Com fer-ho

Finquem l’oli en una cassola i la posem a foc. Quan estigui calent, hi afegim la costella i la daurem per tots costats. Retirem a un plat.

Piquem l’all, la ceba i els pebrots ben fi.

Fiquem una mica més d’oli a la cassola si és necessari i hi afegim l’all i la ceba. Ofeguem durant un minut i afegim els pebrots.

Afegim una mica de sal i cuinem tot junt tres o quatre minuts, fins que la verdura estigui tova.

Hi tirem el pebre vermell, el bitxo (en cas de vulguem donar-li un toc picant al guisat) i les costelles i ho barregem bé. Cobrim amb aigua i ho cuinem tapat durant quinze minuts.

Pelem les patates i les trenquem (és a dir, les trossegem irregularment) i les afegim a la cassola.

Afegim una miqueta més de sal i deixem cuinar, ara amb la cassola sense tapar, fins que les patates estiguin tendres (uns 15 minuts més o menys).

Provem per rectificar si cal, retirem del foc i ho servim ben calent.

Recepta i foto: Elena (Miss Pebre) – Bilbao

Related Articles

Starving, el nuevo marketplace de Castelldefels

Dicen que Dios aprieta pero no ahoga. Lo que si que hace es darte esa chispa para crear y hacer cosas...

Bacalao a la mantequilla de olivas

Ingredientes para dos 500 gr de Bacalao en salazón desalado en casa100 gr de Aceitunas variadas (negras...

Cheesecake de naranja y moras

Para el cheesecake 100 gramos de galletas maría50 gramos de mantequilla fundida250 gramos de queso philadelphia100...

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,116FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
16,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles

Starving, el nuevo marketplace de Castelldefels

Dicen que Dios aprieta pero no ahoga. Lo que si que hace es darte esa chispa para crear y hacer cosas...

Bacalao a la mantequilla de olivas

Ingredientes para dos 500 gr de Bacalao en salazón desalado en casa100 gr de Aceitunas variadas (negras...

Cheesecake de naranja y moras

Para el cheesecake 100 gramos de galletas maría50 gramos de mantequilla fundida250 gramos de queso philadelphia100...

Viladecans

Metrovacesa invertirá unos 22 millones de euros en su primera promoción en un conjunto residencial de 96 viviendas distribuidas en dos edificios...

Valls arranca el primer calçot de la temporada

· Valls abrirá simbólicamente este sábado 28 de noviembre la temporada de calçotades con la arrancada del primer calçot.