22.9 C
Castelldefels
domingo, junio 26, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Albert Adrià: “La vida que portava era tòxica”

La vida que portava era tòxica

La vida que portava era tòxica. La pandèmia ha estat com un huracà que s’ha emportant el gran imperi de restaurants d’alta gamma que tenia l’Albert Adrià. Sota el paraigua del grup elBarri durant 10 anys el TicketsEnigmala Bodega 1900, el Pakta l’Hoja Santa han estat tot un emblema de la ciutat. Però la part positiva d’aquest final d’etapa forçat, és que li ha servit al prestigiós cuiner per reformular la seva vida, tant professional com personal. Així ho ha explicat al Via Lliure de Xavi Bundó:

La pandèmia m’ha ensenyat que la vida que portava era tòxica. Agafava 100 avions l’any, treballava gairebé tots els dies i tenia un descontrol horari absolut. No me n’havia adonat i havia gairebé abandonat la meva família

Albert Adrià xef

Adrià defineix el projecte d’elBarri com “un parc d’atraccions gastronòmic de 5 restaurants que estaven a un km de distància” on hi venia gent de tot el món a menjar. De fet, subratlla, era un atractiu turístic evident de la ciutat de Barcelona.

Ara no tinc prou força física per reobrir un projecte similar als restaurants del grup elBarri, però assegura que pensa obrir un restaurant a Barcelona

Albert Adrià xef

Jaquetes espectaculars a l'Enigma, d'Albert Adrià. // ÀLEX GARCÍA (LA VANGUARDIA)
Jaquetes espectaculars a l’Enigma, d’Albert Adrià. // ÀLEX GARCÍA (LA VANGUARDIA)

Però reobrirà el Tiquets i l’Engima?

Adrià assegura que pensa reobrir el restaurant Enigma, on ha rebut el Via Lliure per fer l’entrevista, ja que és propietat seva. El que no té clar és el quan: “Pinta molt bé l’any que ve, i de fet tinc moltes esperances amb el 2022 per poder-nos recuperar ràpid”.

Però dona pistes de com pot ser aquesta reobertura. I per començar, l’horari podria ser acotat: “Només obrirem al migdia fins a les 20:30 perquè així els treballadors puguin anar a casa a sopar amb la seva família”.

Només obrirem al migdia fins a les 20:30 perquè així els treballadors puguin anar a casa a sopar amb la seva família

Albert Adrià xef

Albert Adrià també té clar que ara cal reinventar el sector i que “Barcelona s’ha de posar les piles”, ja que, recorda, els restaurants són una manera de vendre la cultura d’un país.

Això sí, ha obert el restaurant ADMO a París

De moment el restaurant que té obert es l’ADMO, que acaba d’obrir amb el chef Alain Ducasse a París, però que té data de caducitat. És un restaurant ‘pop up’ que obrirà durant 100 dies: “Els beneficis dels restaurants que obres per un temps limitat (pop ups) és que guanyes temps per provar coses”.

Els beneficis dels restaurants que obres per un temps limitat és que guanyes temps per provar coses

Albert Adrià xef

‘Candy’, el testimoni del grup elBarri

Tot i així Albert Adrià no para i publicarà nou llibre, serà aquest dijous, 16 de desembre. Es diu ‘Candy’, el nom del destil·lat típic dels restaurants del grup elBarri. I recull les postres, la part dolça, dels restaurants que tenia l’Albert Adrià: “És el testimoni físic de 10 anys de feina, que ha recollit el David Gil, l’encarregat de les postres als restaurants del grup elBarri”.

El xef però, no es vol recrear pensant amb l’imperi que ha deixat enrere i assegura que ha posat punt i a part i ara “només està pendent del present”.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,363SeguidoresSeguir
19,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?