22.3 C
Castelldefels
domingo, junio 26, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Empanada de bacallà amb panses

Empanada de bacallà amb panses Una de les varietats més desconegudes, però amb una barreja de sabors deliciosa i sorprenent. Per fer-la, molta cura i bons ingredients.

Ingredients per a 4 persones
• Mig ​​quilo de farina de blat
• 150 gr d’oli d’oliva verge extra o suau (de fregir el bacallà)
• 150 gr de llet
• Un parell d’ou
• Un pessic de sal
• Mig ​​quilo de bacallà dessalat
• Tres cebes
• Una cambra de litre d’oli d’oliva verge extra o suau
• Raïms panses sense llavors
Com fer-ho
Començarem preparant el farciment. Per això piquem la ceba i la sofregim
durant 20 minuts a l’oli a foc suau, ha de quedar tova i transparent. Mentre en
un cassó amb aigua, bullim el peix dessalat i ho deixem coure tres minuts,
l’escorrem i separem en esqueixos.
Quan estigui la ceba escalfada, afegim el bacallà i les panses i ho deixem
coure tot junt quatre minuts més. Escorreu de l’oli i deixeu refredar,
reservant aquest oli fred sobrant per a la massa.
Per a la massa. En un bol hi afegim la farina, barregem la sal amb la llet i ho
afegim. Hi afegim l’oli del sofregit i un ou lleugerament batut. Anem formant
una bola amb les mans, un cop aconseguida la tapem amb un drap i la deixem
en repòs 15 minuts abans de fer-la servir.
Un cop passat el temps repartim la massa a la meitat deixant-ne una part
lleugerament més petita que l’altra. Estirem la porció de massa més gran
entre dos papers per a forn en forma rodona, la col·loquem sobre un motlle o
bé sobre una safata de forn amb el paper.
Estirem l’altra part de la mateixa manera i la deixem una mica més petita que
la base. Estenem el farciment al damunt, tapem amb l’altra part de la massa
per sobre i remetem la base fent un cordó tancat amb els dits per evitar que
el farcit se surti.
Amb unes tisores tallem una mena de xemeneia, perquè l’empanada respiri i
no rebenti i amb les retallades de massa fem unes decoracions. Pintem amb
ou batut i una mica de sal, i enfornem al forn preescalfat a 190 graus durant
45 minuts o fins que la vegem daurada.
Retirem del forn i la pintem en calent amb l’oli restant del sofregit.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más recetas en La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,364SeguidoresSeguir
19,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?