14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Relloms de bé de llet amb verduretes i el seu suc

Relloms de bé de llet amb verduretes i el seu suc

Ingredients:

500 gr. de relloms.

200 gr. de xalotes.

1 peça de carabassa. 8 espàrrecs verds.
Ingredients per a la salsa:

100 gr. de tomàquet.

50 gr. De pastanaga.

1 ceba mitjana.

1 porro.

1 kg. d’ossos del be.

Romero, brandi, llorer i una dent d’all.
Elaboració: Posar els ossos al foc i daurar, afegir les verdures i deixar ofegar, afegir el brandi i a continuació el brou de carn, deixar reduir a foc lent i colar.
Per a la guarnició coure les verdures i saltejar.
Netejar els relloms i salpebrar, els daurem en la paella poc fets.
Muntarem el plat amb els relloms i les verdures fent un muntat i ho salsem.

­­­­­­Recepta i foto: Torre Barona Restaurant Gran Hotel Rey Don Jaime

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más recetas en La Prensa

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles