Relloms de bé de llet amb verduretes i el seu suc
Ingredients:
500 gr. de relloms.
200 gr. de xalotes.
1 peça de carabassa. 8 espàrrecs verds.
Ingredients per a la salsa:
100 gr. de tomàquet.
50 gr. De pastanaga.
1 ceba mitjana.
1 porro.
1 kg. d’ossos del be.
Romero, brandi, llorer i una dent d’all.
Elaboració: Posar els ossos al foc i daurar, afegir les verdures i deixar ofegar, afegir el brandi i a continuació el brou de carn, deixar reduir a foc lent i colar.
Per a la guarnició coure les verdures i saltejar.
Netejar els relloms i salpebrar, els daurem en la paella poc fets.
Muntarem el plat amb els relloms i les verdures fent un muntat i ho salsem.
Recepta i foto: Torre Barona Restaurant Gran Hotel Rey Don Jaime
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más recetas en La Prensa