17.9 C
Castelldefels
domingo, abril 20, 2025
0,00€

No products in the cart.

Com pelar castanyes fàcilment

La castanya és molt apropiada per acompanyar plats de carn, sobretot de caça, i ara que estem en plena temporada és molt útil aquest truc per pelar castanyes fàcilment. És el típic truc d’àvies que hem vist sempre a casa, que ara hem modernitzat una mica per l’ajuda que brinden els nous electrodomèstics.

Normalment es fa escaldant la castanya uns minuts en aigua bullint, però ho farem amb ajuda d’un aparell que gairebé tots tenim en la nostra cuina.

Necessitem: castanyes de qualitat, aigua, bol, ganivet (cop de gràcia) i microones.

Fem una incisió a cada castanya perquè no rebentin, les col·loquem en un bol i les cobrim amb aigua.

Coem al microones durant uns 20 minuts, més o menys. Segons el nombre de castanyes i la potència dels vostres microones, el temps pot variar. Immediatament les traiem i amb ajuda del ganivet, traiem la pell, que sortirà sencera.

Si veiem que li falta una mica de temps, posarem les castanyes al microones una estoneta més.

El pas de pelar-les és imprescindible que es faci en calent, tal com succeeix amb les castanyes torrades, sinó es fa d’aquesta manera no aconseguirem pelar de cap manera i aquest sistema no serveix per a res.

Artículo anteriorNoves mesures Covid
Artículo siguientePuntiapart 2016

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights