14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Sopa de ceba gratinada

 

Recepta de Cuina

Ingredients:

  • 1/2 quilo de cebes de Figueres
  • Un gra d’all
  • Dues cullerades de mantega
  • Dues cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Una cullerada de farina
  • Un litre de brou de verdures
  • Dues cullerades de vi de Porto
  • Quatre llesques de pa del dia abans
  • 100 grams de formatge ratllat, emmental o gruyère
  • Sal i pebre negre.                                                                                                                      

Preparació:

En una paella posem la mantega i dues cullerades d’oli, quan estigui calent, afegim la ceba tallada en juliana i l’all tallat ben petit. Ho deixem fer a foc lent fins que la ceba estigui ben enrossida.

Un cop la ceba està feta, espolsem una cullerada de farina pel damunt i deixem que es torri una mica, un minut aproximadament.

Afegim el vi de Porto, deixem reduir una mica, incorporem el brou, salpebrem i deixem coure uns 20 minuts a foc lent.

Torrem una mica les llesques de pa i un cop feta la sopa la posem en bols o cassoletes individuals, que puguin anar al forn. Posem dues llesques de pa a cada bol, formatge ratllat pel damunt i ho fiquem al forn a gratinar perquè es fongui el formatge.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más recetas en La Prensa

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles