14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Bisque de llagostins

Bisque de llagostins entrant ideal

Bisque de llagostins entrant ideal per a un dia festiu. Una crema de marisc molt agradable al paladar, i el seu intens i elegant sabor acaba per conquerir els comensals més exigents.

Ingredients per a 4 comensals

8 llagostins grans

Una pastanaga

Un porro (la part blanca)

3-4 tomàquets secs macerats en oli d’oliva

Una dent d’all

100 grams cava brut

600 ml. d’aigua

Un grapat d’arròs

Cinc decilitres de nata (crema de llet)

Sal i pebre blanc

Oli d’oliva verge i oli de julivert (aquest és opcional)

Elaboració

Començarem retirant els caps als llagostins i els hi traiem les closques. Reservem els cossos nets a la nevera.

Pelem i piquem el porro a juliana, i la pastanaga a mitges llunes.

Cobrirem lleugerament la base d´una cassola amb oli d´oliva verge i ho posem al foc. Quan l’oli estigui calent, cal torrar amb una mica de sal els caps i les closques que hem retirat dels llagostins, fins que canviïn de color.

Incorporem ara els tomàquets secs sencers, el porro, la pastanaga i l’all pelat, abaixem el foc i deixem que es potxin les verdures.

Quan comencin a estar tendres, hi tirem el cava i apugem el foc, deixant evaporar l’alcohol.

En aquest moment, afegirem l’aigua, l’arròs, el pebre blanc i una mica de sal, i ho deixarem coure a foc mig-baix durant un quart d’hora, fins que vegem que l’arròs està cuit i la substància dels llagostins s’ha integrat al brou.

Passem aquest preparat a un triturador per tal d’obtenir una crema fina. Ho passem pel xinès per colar tots els sòlids, i ho tornem a posar a la cassola i ho portem novament a ebullició, sense deixar de moure perquè no s’agafi al fons.

Afegirem la nata i ho barregem bé, deixant-ho coure un parell de minuts.

Apaguem el foc i retirem la cassola. Hi afegim els llagostins, tapem la cassola i deixarem que la calor vagi cuinant els llagostins uns tres minuts, aproximadament per quedar al gust dels comensals.

Per servir-ho, col·locarem els llagostins al centre del plat, donarem un toc amb unes gotes d’oli de julivert, una branqueta aromàtica per donar color al plat i acabem deixant anar per sobre unes escates de sal negra o sal maldon.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles