14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre: de gamba, de pernil i de bolets

Receptes croquetes Nando Jubany

Receptes croquetes Nando Jubany Hem fet més de deu milions de croquetes en un any”. Ho diu Nandu Jubany en una entrevista a El món a RAC1. El cuiner i el seu fill Eudald van alegrar els dies de confinament a moltes persones que estaven tancades a casa. Ho van fer amb 80 receptes que feien dia a dia i que van anar penjant a Instagram amb molta gràcia, energia i optimisme.

D’aquella experiència a la xarxa ara neix el llibre Receptes per compartir en família , on el Nandu explica què significa per a ell cada recepta i on el fill gran, l’Eudald, s’ha encarregat de fer-ne les il·lustracions. Aquí hi trobareu les tres receptes de croquetes que apareixen al llibre: les de gambes, les de pernil i les de bolets.Thanks for watching!PUBLICIDAD 

Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga
Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga

1) Croqueta de gamba

Comentari de Nandu Jubany

“La recepta de croquetes més impressionant que haureu fet mai, feu-les i a triomfar! És la recepta més bona que he fet de marisc, us agradarà molt. Aquells dies vàrem fer un concurs a veure qui ens enviava el millor vídeo cuinant en família i ens vàreu enviar un pilot de vídeos simpàtics, divertits, imaginatius… Maquíssims tots. Us volem donar les gràcies per acceptar-nos, seguir-nos i fer que aquest confinament haguem creat una gran família”.

Els ingredients de les croquetes de gambes de Nandu Jubany. // La Família Jubany i Ivan Raga
Els ingredients de les croquetes de gambes de Nandu Jubany. // La Família Jubany i Ivan Raga

INGREDIENTS PER A 60 CROQUETES

– 1 litre de llet

– 430 grams de fumet de peix

– 360 grams de cua de gamba llagostinera

– 400 grams de gamba llistada vermella

– 16 grams de sal

– 250 grams de farina

– 175 grams de mantega

– Ou

– Panko

Recepta de la croqueta de gamba de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany
Recepta de la croqueta de gamba de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany

LA RECEPTA, PAS A PAS:

1) Saltegem els cossos a part. Reservem i piquem.

2) En un wok o paella amb oli, saltegem els caps.

3) Un cop saltejats, afegim a la llet amb l’oli i tot! I a bullir.

4) I també el fumet. Un cop bullit tot, ho colem.

Per al roux:

1) Afegim en una olla la mantega, la ceba picada i deixem potxar…

2) Afegim la farina i treballem sense que es torri.

3) Quan la massa es va consolidant, afegim la llet ja colada i deixem bullir mentre anem remenant.

4) Afegim les cues, remenem mentre es cuina una mitja hora i refredem en una safata filmada a la nevera.

5) Un cop freda la massa, bolegem! Passem per ou, arrebossem i fregim.

2) Croquetes de bolets

Comentari de Nandu Jubany

“Els bolets d’aquesta recepta, evidentment, els podeu fer servir pel que vulgueu. També hi podríeu afegir un formatge cremós, heu de fer volar la imaginació fent servir aquesta mateixa recepta base. Ah perdoneu-me, si en feu unes de molt bones, si us plau em passeu la recepta i així les podrem disfrutar plegats.”

A Can Jubany han fet més de deu milions de croquetes en un any. // La Família Jubany i Ivan Raga
A Can Jubany han fet més de deu milions de croquetes en un any. // La Família Jubany i Ivan Raga

INGREDIENTS PER A 60 CROQUETES

– 1 litre de llet

– 200 grams de ceba de Figueres

– 650 grams de bolets: gírgola de castanyer, xampinyons, ceps…

– 40 grams d’oli d’oliva

– 80 grams de mantega

– 150 grams de farina

– 15 grams de sal

– Pebre blanc

– Ou

– Panko

Recepta de les croquetes de bolets de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany
Recepta de les croquetes de bolets de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany

LA RECEPTA, PAS A PAS

Pels bolets…

1) Podem fer-ho amb els bolets que vulguem. En aquest cas, gírgola de castanyer i eringhi (bolet japonès).

2) Saltegem en una paella amb poc oli i molt calenta. Ben picats. Afegim sal i pebre blanc al final.

3) Afegim uns daus de mantega abans de retirar perquè ens agafi gust de mantega torrada.

En una olla grossa, per a fer el roux…

1) Afegim la mantega i la ceba ben picada, deixem potxar.

2) Afegim la farina i remenem sense que es torri.

3) Afegim la llet a poc a poc i deixem bullir uns 25 minuts.

4) Afegim els bolets ja saltejats i anem remenant uns deu minuts. Guardem en un recipient, filmat a pell i a refredar a la nevera.

5) Un cop freda, desemmotllem i tallem els cubs allargats. Mullem amb un ou batut i arrebossem.

6) Fregim en una paella amb bastant oli calent.

3) Croquetes de pernil i ou dur

Comentari de Nandu Jubany

“Les croquetes de pernil ibèric segurament són les més internacionals i una de les tapes que trobarem més sovint a restaurants de tot el món. Aquesta recepta és molt bona, fàcil de fer i fàcil de trobar ajudants per fer-la. Compartir l’amor per la cuina amb els teus és de les coses més maques que conec.”

Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga
Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga

INGREDIENTS PER A 60 CROQUETES

– 1 litre de llet

– 150 grams de ceba de Figueres

– 200 grams de pernil ibèric

– 2 unitats d’ou dur cruet

– 20 grams de mantega

– 60 grams d’oli d’oliva

– 150 grams de farina

– 5 grams de sal

– Ou

– Panko

Recepta de les croquetes de pernil de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany
Recepta de les croquetes de pernil de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany

LA RECEPTA, PAS A PAS

Per al roux…

1) Mantega + oli + ceba de Figueres picada.

2) Afegim la farina i anem treballant la massa sense que es torri.

3) Anem afegint la llet (ja calenta) i anem barrejant.

4) Afegim el pernil picat i deixarem bullir uns 35-40 minuts sense deixar de remenar.

5) Ratllem l’ou dur i l’afegim a la massa.

6) Barregem, salem i deixem reposar en una safata a la nevera, filmat a pell!

7) Un cop fredes, “bolegem” i arrebossem amb pa ratllat o panko.

8) Bolegem i arrebossem… I les fregim en oli bastant calent!

fet més de deu milions de croquetes en un any”. Ho diu Nandu Jubany en una entrevista a El món a RAC1. El cuiner i el seu fill Eudald van alegrar els dies de confinament a moltes persones que estaven tancades a casa. Ho van fer amb 80 receptes que feien dia a dia i que van anar penjant a Instagram amb molta gràcia, energia i optimisme.

D’aquella experiència a la xarxa ara neix el llibre Receptes per compartir en família , on el Nandu explica què significa per a ell cada recepta i on el fill gran, l’Eudald, s’ha encarregat de fer-ne les il·lustracions. Aquí hi trobareu les tres receptes de croquetes que apareixen al llibre: les de gambes, les de pernil i les de bolets.Thanks for watching!PUBLICIDAD 

Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga
Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga

1) Croqueta de gamba

Comentari de Nandu Jubany

“La recepta de croquetes més impressionant que haureu fet mai, feu-les i a triomfar! És la recepta més bona que he fet de marisc, us agradarà molt. Aquells dies vàrem fer un concurs a veure qui ens enviava el millor vídeo cuinant en família i ens vàreu enviar un pilot de vídeos simpàtics, divertits, imaginatius… Maquíssims tots. Us volem donar les gràcies per acceptar-nos, seguir-nos i fer que aquest confinament haguem creat una gran família”.

Els ingredients de les croquetes de gambes de Nandu Jubany. // La Família Jubany i Ivan Raga
Els ingredients de les croquetes de gambes de Nandu Jubany. // La Família Jubany i Ivan Raga

INGREDIENTS PER A 60 CROQUETES

– 1 litre de llet

– 430 grams de fumet de peix

– 360 grams de cua de gamba llagostinera

– 400 grams de gamba llistada vermella

– 16 grams de sal

– 250 grams de farina

– 175 grams de mantega

– Ou

– Panko

Recepta de la croqueta de gamba de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany
Recepta de la croqueta de gamba de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany

LA RECEPTA, PAS A PAS:

1) Saltegem els cossos a part. Reservem i piquem.

2) En un wok o paella amb oli, saltegem els caps.

3) Un cop saltejats, afegim a la llet amb l’oli i tot! I a bullir.

4) I també el fumet. Un cop bullit tot, ho colem.

Per al roux:

1) Afegim en una olla la mantega, la ceba picada i deixem potxar…

2) Afegim la farina i treballem sense que es torri.

3) Quan la massa es va consolidant, afegim la llet ja colada i deixem bullir mentre anem remenant.

4) Afegim les cues, remenem mentre es cuina una mitja hora i refredem en una safata filmada a la nevera.

5) Un cop freda la massa, bolegem! Passem per ou, arrebossem i fregim.

2) Croquetes de bolets

Comentari de Nandu Jubany

“Els bolets d’aquesta recepta, evidentment, els podeu fer servir pel que vulgueu. També hi podríeu afegir un formatge cremós, heu de fer volar la imaginació fent servir aquesta mateixa recepta base. Ah perdoneu-me, si en feu unes de molt bones, si us plau em passeu la recepta i així les podrem disfrutar plegats.”

A Can Jubany han fet més de deu milions de croquetes en un any. // La Família Jubany i Ivan Raga
A Can Jubany han fet més de deu milions de croquetes en un any. // La Família Jubany i Ivan Raga

INGREDIENTS PER A 60 CROQUETES

– 1 litre de llet

– 200 grams de ceba de Figueres

– 650 grams de bolets: gírgola de castanyer, xampinyons, ceps…

– 40 grams d’oli d’oliva

– 80 grams de mantega

– 150 grams de farina

– 15 grams de sal

– Pebre blanc

– Ou

– Panko

Recepta de les croquetes de bolets de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany
Recepta de les croquetes de bolets de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany

LA RECEPTA, PAS A PAS

Pels bolets…

1) Podem fer-ho amb els bolets que vulguem. En aquest cas, gírgola de castanyer i eringhi (bolet japonès).

2) Saltegem en una paella amb poc oli i molt calenta. Ben picats. Afegim sal i pebre blanc al final.

3) Afegim uns daus de mantega abans de retirar perquè ens agafi gust de mantega torrada.

En una olla grossa, per a fer el roux…

1) Afegim la mantega i la ceba ben picada, deixem potxar.

2) Afegim la farina i remenem sense que es torri.

3) Afegim la llet a poc a poc i deixem bullir uns 25 minuts.

4) Afegim els bolets ja saltejats i anem remenant uns deu minuts. Guardem en un recipient, filmat a pell i a refredar a la nevera.

5) Un cop freda, desemmotllem i tallem els cubs allargats. Mullem amb un ou batut i arrebossem.

6) Fregim en una paella amb bastant oli calent.

3) Croquetes de pernil i ou dur

Comentari de Nandu Jubany

“Les croquetes de pernil ibèric segurament són les més internacionals i una de les tapes que trobarem més sovint a restaurants de tot el món. Aquesta recepta és molt bona, fàcil de fer i fàcil de trobar ajudants per fer-la. Compartir l’amor per la cuina amb els teus és de les coses més maques que conec.”

Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga
Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga

INGREDIENTS PER A 60 CROQUETES

– 1 litre de llet

– 150 grams de ceba de Figueres

– 200 grams de pernil ibèric

– 2 unitats d’ou dur cruet

– 20 grams de mantega

– 60 grams d’oli d’oliva

– 150 grams de farina

– 5 grams de sal

– Ou

– Panko

Recepta de les croquetes de pernil de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany
Recepta de les croquetes de pernil de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany

LA RECEPTA, PAS A PAS

Per al roux…

1) Mantega + oli + ceba de Figueres picada.

2) Afegim la farina i anem treballant la massa sense que es torri.

3) Anem afegint la llet (ja calenta) i anem barrejant.

4) Afegim el pernil picat i deixarem bullir uns 35-40 minuts sense deixar de remenar.

5) Ratllem l’ou dur i l’afegim a la massa.

6) Barregem, salem i deixem reposar en una safata a la nevera, filmat a pell!

7) Un cop fredes, “bolegem” i arrebossem amb pa ratllat o panko.

8) Bolegem i arrebossem… I les fregim en oli bastant calent!

“Hem fet més de deu milions de croquetes en un any”. Ho diu Nandu Jubany en una entrevista a El món a RAC1. El cuiner i el seu fill Eudald van alegrar els dies de confinament a moltes persones que estaven tancades a casa. Ho van fer amb 80 receptes que feien dia a dia i que van anar penjant a Instagram amb molta gràcia, energia i optimisme.

D’aquella experiència a la xarxa ara neix el llibre Receptes per compartir en família , on el Nandu explica què significa per a ell cada recepta i on el fill gran, l’Eudald, s’ha encarregat de fer-ne les il·lustracions. Aquí hi trobareu les tres receptes de croquetes que apareixen al llibre: les de gambes, les de pernil i les de bolets.Thanks for watching!PUBLICIDAD 

Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga
Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga

1) Croqueta de gamba

Comentari de Nandu Jubany

“La recepta de croquetes més impressionant que haureu fet mai, feu-les i a triomfar! És la recepta més bona que he fet de marisc, us agradarà molt. Aquells dies vàrem fer un concurs a veure qui ens enviava el millor vídeo cuinant en família i ens vàreu enviar un pilot de vídeos simpàtics, divertits, imaginatius… Maquíssims tots. Us volem donar les gràcies per acceptar-nos, seguir-nos i fer que aquest confinament haguem creat una gran família”.

Els ingredients de les croquetes de gambes de Nandu Jubany. // La Família Jubany i Ivan Raga
Els ingredients de les croquetes de gambes de Nandu Jubany. // La Família Jubany i Ivan Raga

INGREDIENTS PER A 60 CROQUETES

– 1 litre de llet

– 430 grams de fumet de peix

– 360 grams de cua de gamba llagostinera

– 400 grams de gamba llistada vermella

– 16 grams de sal

– 250 grams de farina

– 175 grams de mantega

– Ou

– Panko

Recepta de la croqueta de gamba de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany
Recepta de la croqueta de gamba de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany

LA RECEPTA, PAS A PAS:

1) Saltegem els cossos a part. Reservem i piquem.

2) En un wok o paella amb oli, saltegem els caps.

3) Un cop saltejats, afegim a la llet amb l’oli i tot! I a bullir.

4) I també el fumet. Un cop bullit tot, ho colem.

Per al roux:

1) Afegim en una olla la mantega, la ceba picada i deixem potxar…

2) Afegim la farina i treballem sense que es torri.

3) Quan la massa es va consolidant, afegim la llet ja colada i deixem bullir mentre anem remenant.

4) Afegim les cues, remenem mentre es cuina una mitja hora i refredem en una safata filmada a la nevera.

5) Un cop freda la massa, bolegem! Passem per ou, arrebossem i fregim.

2) Croquetes de bolets

Comentari de Nandu Jubany

“Els bolets d’aquesta recepta, evidentment, els podeu fer servir pel que vulgueu. També hi podríeu afegir un formatge cremós, heu de fer volar la imaginació fent servir aquesta mateixa recepta base. Ah perdoneu-me, si en feu unes de molt bones, si us plau em passeu la recepta i així les podrem disfrutar plegats.”

A Can Jubany han fet més de deu milions de croquetes en un any. // La Família Jubany i Ivan Raga
A Can Jubany han fet més de deu milions de croquetes en un any. // La Família Jubany i Ivan Raga

INGREDIENTS PER A 60 CROQUETES

– 1 litre de llet

– 200 grams de ceba de Figueres

– 650 grams de bolets: gírgola de castanyer, xampinyons, ceps…

– 40 grams d’oli d’oliva

– 80 grams de mantega

– 150 grams de farina

– 15 grams de sal

– Pebre blanc

– Ou

– Panko

Recepta de les croquetes de bolets de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany
Recepta de les croquetes de bolets de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany

LA RECEPTA, PAS A PAS

Pels bolets…

1) Podem fer-ho amb els bolets que vulguem. En aquest cas, gírgola de castanyer i eringhi (bolet japonès).

2) Saltegem en una paella amb poc oli i molt calenta. Ben picats. Afegim sal i pebre blanc al final.

3) Afegim uns daus de mantega abans de retirar perquè ens agafi gust de mantega torrada.

En una olla grossa, per a fer el roux…

1) Afegim la mantega i la ceba ben picada, deixem potxar.

2) Afegim la farina i remenem sense que es torri.

3) Afegim la llet a poc a poc i deixem bullir uns 25 minuts.

4) Afegim els bolets ja saltejats i anem remenant uns deu minuts. Guardem en un recipient, filmat a pell i a refredar a la nevera.

5) Un cop freda, desemmotllem i tallem els cubs allargats. Mullem amb un ou batut i arrebossem.

6) Fregim en una paella amb bastant oli calent.

3) Croquetes de pernil i ou dur

Comentari de Nandu Jubany

“Les croquetes de pernil ibèric segurament són les més internacionals i una de les tapes que trobarem més sovint a restaurants de tot el món. Aquesta recepta és molt bona, fàcil de fer i fàcil de trobar ajudants per fer-la. Compartir l’amor per la cuina amb els teus és de les coses més maques que conec.”

Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga
Les receptes de croquetes de Nandu Jubany que guardaràs sempre. // La Família Jubany i Ivan Raga

INGREDIENTS PER A 60 CROQUETES

– 1 litre de llet

– 150 grams de ceba de Figueres

– 200 grams de pernil ibèric

– 2 unitats d’ou dur cruet

– 20 grams de mantega

– 60 grams d’oli d’oliva

– 150 grams de farina

– 5 grams de sal

– Ou

– Panko

Recepta de les croquetes de pernil de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany
Recepta de les croquetes de pernil de Nandu Jubany. // Editor: La família Jubany

LA RECEPTA, PAS A PAS

Per al roux…

1) Mantega + oli + ceba de Figueres picada.

2) Afegim la farina i anem treballant la massa sense que es torri.

3) Anem afegint la llet (ja calenta) i anem barrejant.

4) Afegim el pernil picat i deixarem bullir uns 35-40 minuts sense deixar de remenar.

5) Ratllem l’ou dur i l’afegim a la massa.

6) Barregem, salem i deixem reposar en una safata a la nevera, filmat a pell!

7) Un cop fredes, “bolegem” i arrebossem amb pa ratllat o panko.

8) Bolegem i arrebossem… I les fregim en oli bastant calent!

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más recetas en La Prensa

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles