14 C
Castelldefels
viernes, diciembre 3, 2021
spot_imgspot_imgspot_img
0,00 €

No hay productos en el carrito.

Cóctel negroni

Florència. Anys 20 d’el passat segle. Cafè Casoni. El comte Camillo Negroni pren, com cada dia, el seu combinat favorit, el còctel Americà, elaborat amb Campari, vermut i soda. Però un dia, al costat del bàrman Fosco Scarselli, decideixen canviar l’aigua de soda per ginebra i la pela de llimona per pela de taronja. Així naixia el Negroni, avui tot un clàssic de la cocteleria, elegant, sec, però amb un toc dolç.

INGREDIENTS

• 120 ml de Ginebra

• 120 ml de Vermut vermell

• 120 ml de Campari

• Gel

• Taronja

PREPARACIÓ

Omplim el got mesclador o la coctelera fins a dos terços de la seva capacitat amb gel.

Afegim la ginebra, el vermut vermell i el Campari, per aquest ordre.

Tanquem el got mesclador o la coctelera i agitem durant 20 segons.

Tallem una tira de pell de taronja tan llarga i homogènia com puguem i l’arrissem una mica sobre si mateixa.

PRESENTACIÓ

Servim el còctel Negroni immediatament, escorrent la coctelera sobre la copa escollida i adornant amb l’espiral de pela de taronja.

Però també es pot elaborar el còctel Negroni directament en un got baix de tipus whisky i servir amb gel. Si és així, és important comptar amb glaçons de gel grans i compactes, perquè no es desfacin.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,042SeguidoresSeguir
18,800suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles